VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hocasını karşılamaya hazırlanıyor

23 Aralık 2011

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 6 Ocak’ta Bolu’ya geleceği haberinin ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğrencilik ...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 6 Ocak’ta Bolu’ya geleceği haberinin ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, öğrencilik yıllarında Sakarya Üniversitesi’nde hocası olan Gül’den Bolu için isteyeceklerini şimdiden dosyalamaya başladı. Zamanında “Sakaryalılar Grubu” diye anılan topluluğun önderlerinden Abdullah Gül ve Alaaddin Yılmaz yıllar sonra bir araya gelecek.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bolu’ya gelmesinin kent için şans olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın bazı konularda şikâyetleri var. İnşallah bu şikâyetleri giderme konusunda Ankara’dan gelen herkesten bir şey beklemek zorundayız. Yoksa bakan buraya bakmak için geldiyse bizim onla bir işimiz olmaz. Ama Bolu’nun sorunlarına yönelik çözümü için bir irade gösterdiyse, genel müdürün, müsteşarın, tabi sayın cumhurbaşkanımızın da bu konuda direk icra makamı olmasa da bizim taleplerimizi belki icra makamında bulunan bir yetkiliye götürmesi konusunda etkili olacaktır. Cumhurbaşkanımızdan Bolu için ne istenmesi gerekiyorsa isteyeceğiz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • harwicli
    24 Aralık 2011 • 13:00
    sayin cumhurbaskani insallah boluya gelir.veya sayin basbakan.gelirde gorur ve gozlerine inanamaz,turkiyede boyle bir sehir olduguna.ben Vanda askerlik yaptim ve 30 senedir yurt disindayim.ve bu guzel yesil boluma geldigim zaman cevreme soruyorum hersene boluda depremmi oluyor.ne yollar yol sanki tarla . ne kaldirim kaldirim.hele trafik sanki honk konk ta yasiyoruz cocuklarimiz depremden kalma barakalarda okuyorlar. kisin buz, yazin hamam gibi sicak ve biz ilerliyormuyuz yoksa gerimi gidiyoruz? kurban bayraminda bir ingiliz arkadasimi boluyu gezmeye getirdim bir haftalgina .dogup buyudugum sehrimi ve koyumun guzelliklerini gostermek icin ,boludan ciktik ve yeni yapilan tasli yayla golune gittik.gol guzel orman sahane yollar mukemmel .arkadas bir sey sora bilirmiyim dedi.bende sor dedim.ala dagdandayi. buranin belediyesiyle sehrin belediyesi ayrimi diye sordu.neden bana bunu sordun dedim? burannin yolari cok guzel ondan dedi.guldum ve buralar karayollarina ait ondan iyi dedim .bir yabanci bile farkina variyorsa boluda yasayanlar kor galiba .sayin cumhur baskani gelir gorurde haliize acir.sahsen ben RAHMETLI IZZET BABAYA sukran ediyorum.onun egitime ve sagliga yaptigi yuzlerce yatirimlar olmasa halimiz allaha kalmis.umudum deprem gormus binallar yikilip yapilmadan bir deprem olmaz.O ZAMAN B--- YEDIK.BIZ VANLI VE ERCISLI DEGILIZ VE KIMSEDE YARDIM ETMEZ CUNKU BIZ BOLULUYUZ.Bazen cevremdekilere soruyorum .SAYIN ALAADDIN YILMAZ hicmi yurt disina cikmiyor ve gormuyor diyorum .bana cikiyor diyorlar bende ozaman o galiba afganistana veya iraka gidiyor diyorum .cunku onlardan biraz modern gozukuyoruz lutfen beyler uyanalim boludan baska bolu yok!!!!!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.