VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz, Tanju Özcan'ı yerden yere vurdu

22 Aralık 2011

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yeni Trend Dergisi’nin Aralık ayı sayısına öyle sözler söyledi ki, ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yeni Trend Dergisi’nin Aralık ayı sayısına öyle sözler söyledi ki, yenilir yutulur gibi değil. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’la ilgili söyledikleri kavga çıkartacağa benziyor.

 

“Tanju fırıldaklık peşinde”

 

Şu ana kadar Tanju Özcan’ın işçileri sömürerek kazandığı para ve belediye ile yapılan davalardan kazandığı paraları biliyor musunuz?”

 

Tabi ki cırcır böcekleri her zaman olacaktır.”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yeni Trend Dergisi’nin Aralık ayı sayısına Tanju Özcan’la ilgili sert sözler söyledi. Yılmaz, Bolu Valiliği’nden bir kişinin yazdığı ve Tanju Özcan’la ilgili iddiaların yer aldığı imzasız mektupla ilgili olarak, “2 basın kuruluşu bu mektubu yayınlayamadı. Öğrendiğim kadarıyla valilik son zamanda basın kuruluşlarında denetim yapıyormuş. Bu yüzden olabilir. CHP iktidarında Ak Partili bir milletvekili olsam bunları yaptırabilir miyim? İmkanı yok. Demek ki bizim dönemimizde bile istedikleri gibi at oynatıyorlar. Bir de mektup yazıyorlar. Bu müthiş bir pişkinlik” dedi.

“TANJU FIRILDAKLIK PEŞİNDE?”

Tanju Özcan’ın Bolu Belediyesi’nden valiliğe gönderilen işçilerle ilgili torpil yaptırdığı iddialarıyla ilgili sözlerine şöyle devam etti;

 “Tanju Özcan hemen valiliğe bu kişilerin odacı olması için dilekçe yazsın o zaman. Ama ileri de olacaklar. Bunlar böyle bir yapıdaki insanlar. Daha önce de 117 işçide aynı numaraları elde ettiler. Şu ana kadar Tanju Özcan’ın işçileri sömürerek kazandığı para ve belediye ile yapılan davalardan kazandığı paraları biliyor musunuz? Tanju, işin kazancında. Tanju fırıldaklık peşinde. Onun için ne işçi, ne de parti. Kendi cebini doldurmaya çalışıyor. Ben ise Bolu’ya hizmet etme peşindeyim.

“CIRCIR BÖCEKLERİ HER ZAMAN OLACAKTIR”

CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin meclisteki tavırlarını umursamadığını sözlerine ekleyen Alaaddin Yılmaz, “Tanju Özcan’da geçmiş dönemlerde şamata yapıyordu, ne oldu? Bolu’ya ne kazandırdı? Şu anda da mecliste şamata yapıyor. Ne olacak? Önemli olan Bolu’nun bir şey kazanması mı yoksa şamatayla zaman geçirmek mi? Bolu halkı şamatayla zaman geçirene prim verebilir ama ben Bolu’nun kazanıp kazanmadığına bakmak durumundayım. Tabi ki cırcır böcekleri her zaman olacaktır. Hadım edilmiş, provokatör papazlar da görevlerini yapacaklar. Onların işi o. Ben ise Bolu’ya hizmet etmek istiyorum. Zaman yetmiyor, para da yetmiyor” şeklinde konuştu.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.