VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bir gidene bir gelene...

21 Aralık 2011

Boluspor'da uzun dönem yönetici olarak görev yapan ve son dönemlerde yazıları ile dikkat çeken Nedret Yıldız, ...

Boluspor'da uzun dönem yönetici olarak görev yapan ve son dönemlerde yazıları ile dikkat çeken Nedret Yıldız, Boluspor'da ki son gelişmeleri kişisel sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan kaleme aldı. İşte Yıldız'ın "Bir gidene bir gelene..." adlı yazısı; 

Diyorum ya bu Bank Asya Hocalarının hepsi aynı. Birbirlerini her konuda aratır. Çektin gittin be birader, gittikten sonra niye bombalar durursun. Haklı da olabilirisin. ... Olabilirsin de bilmez misin ki susmak bazen erdemdir. Çıktın dedin ki “Başkan benim işime karışıyordu.” Burasını zaten sağır sultan biliyor. Gelirken bilmiyor muydun? Tersi olsa senin gibi birine Boluspor hocalığını kim yedirir. Esas kafamı kurcalayan “İçeriye bir analizci yerleştirdiler. Ne yaptıysak bir gün sonra başkana rapor veriyordu” sözün oldu. Yani bahse konu olan bizim Yılmaz hoca. Yanlış görmediysem; seni kapılara kadar uğurlayıp, çantanı taşıyan adam… Ya hocam; bu adam madem seni sattı, buna karşılık başkana karşı görevini de yerine getirdi, Düşünüyorum da madem niye ödüllendirilmedi? Niye sessiz sedasız alt yapıya geri gönderildi? Senden sonra takımı en çok onun tanıdığı ortadayken, Neden Rizespor maçı öncesi antrenman sahasında değildi? Evet hocam. Neden biliyor musun? Ben söyleyeyim; “Belli ki O seni değil, sen onu sattın” Görünen o. Gitmen takım için doğruydu. Yaptığın basit hatalar yüzünden bunu hep söyledik durduk. Ama giderken sahip olduğun meziyetler bizi üzmedi değil. Ama şimdi anladım ki o meziyetlerde eksikmiş be hocam. Senin de diğerlerinden farkın yokmuş.

Gelelim Rize maçına. Ağır olmak yerine, Osman hocaya methiyeler yağdıranlara. Bir puan aldık diye duygusallığına yenik düşenlere… Öyle bir havaya soktunuz ki sizin yüzünüzden kulüp alt yapı koordinatöründen de oldu. Artık Osman hoca oraya haşa konsantre olamaz. Bu kadar pohpohdan sonra, adam ben neymişim be abi, benin ne işim var alt yapıda demez mi? Kendi ellerinizle kulübün içine bir bomba daha koydunuz. Sanki olan bombalar yetmiyormuş gibi. Sanki başka maç seyrettiniz. Adamların şansı olsa kevgire dönecektik. Doğru, Osman hoca Atacan’ı iyi motive etmiş! Sahaya da sürpriz bir kadro çıkarmış! Bırakın bunları, ayağınız yere bassın.

Bir an önce takımı toplayacak bir hoca bulun. Zaten sayısı az olan birkaç hocadan birini… Her zaman tek geçeceğim Yücel İldiz’i…

1 yorum yapılmış
  • erhan atabay
    20 Aralık 2011 • 13:00
    yazınızın altına noktasına virgülüne kadar imzamı atarım.rizede şansımızla 1 puan aldık bazıları takımı göklere çıkardı.hemen hoca bulunup işe başlaması lazım.takımlar birbirine denk devre arasında iyi transfer yapan ipi göğüsler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.