VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Rize'de maçın ardından değerlendirmeler

20 Aralık 2011

2-2 sona eren Çaykur Rizespor-Boluspor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.   Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri ...

2-2 sona eren Çaykur Rizespor-Boluspor maçı sonrası teknik adamlar açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar ise futbol kalitesinin belki üst düzey olmadığını ama mücadeleci bir maç olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ilk yarının son maçında galip gelmek istediklerini belirterek, ''İyi oynadık, rakibe pozisyon vermedik. Rakibe pozisyon vermeden, rakibimize ikram ederek gol yedik'' dedi.  

Kendi sahalarında kazanmak için mücadele ederken mağlup oynamanın kolay olmadığını vurgulayan Kalpar, şunları söyledi: 

''Kolay, basit, şanssız goller yedik. Bugün kazanmayı hak ettik. Çok gol pozisyonuna girdik. Bunların biri gol olsa galip gelecektik. Oyuncularım kazanma adına her şeyi yaptı ancak kazanamadık. Sadece puan açısından iyi durumda değiliz ama oyun açısından iyiyiz.''  

Liderlik fırsatını kaçırdıklarını belirten Kalpar, ''Bu avantajı kullanamadık. Son 4 maçta 8 puan kaybettik. Umarım ikinci yarıda kazanarak yolumuza devam edebiliriz'' diye konuştu.    

İki kez öne geçtiklerini ama ikisinde de skoru tutamadıklarını anlatan Işılar, ''İleriye çok çıkamadık. İleride beceri gösteremedik. Çaykur Rizespor çok dirençli oynuyor. Bu takıma karşı iki kez öne geçmek kolay değil. Umarım ikinci yarıyı birinci olarak bitiririz'' diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.