VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Allem etti, kullem etti Gölcük’ü kaptı

19 Aralık 2011

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanlığı’nda Başkanı ...

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belediye Başkanlığı’nda Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Kendisinden övgü dolu sözlerle bahseden Bakan Eroğlu'nu Gölcük konusunda ikna eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gölcük'ün Bolu Belediyesi'ne bağlanmasını sağladı.

 Görüşmede iki tarafta birbirine özgü dolu sözlerle hitap ederken başkan Yılmaz konuyu Gölcük'e getirdi. Yılmaz, "Sayın bakanım daha önce Gölcük’ü bize verin diye size bir yazı yazmıştık. Ancak yazı genel müdürlükte kaldı. İnsanlar mesire alanı olan Gölcük’te piknik yaptıktan sonra arkalarından temizlenemiyor. Oraya gelen misafirler Gölcük’ü tertemiz görmeliler.  Bolu’ya gelen oradan mutlu ayrılmalı, orasını temiz bulmalı. Bakımı, temizliği yapılmalı. Biz belediye olarak oraya talibiz” dedi. 

Bakan Eroğlu ise “Ormanlık alanların belediyelere verilmesi söz konusu değil. Ancak mesire alanları özel bir protokolle verilebiliyor. Uygun olursa size orayı verelim” diyerek, bakan Eroğlu gerekli talimatı genel müdürlüğe bildirdi.

1 yorum yapılmış
  • emre
    19 Aralık 2011 • 13:00
    başkan alır seneye gölcükte girer belediye sınırları içerisine.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.