VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Vatandaşım çay içene kadar işi bitecek"

19 Aralık 2011

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daire müdürleriyle yaptığı haftalık toplantıda gündeme dair konulara değindi. Yılmaz, ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daire müdürleriyle yaptığı haftalık toplantıda gündeme dair konulara değindi. Yılmaz, “Vatandaşım çay içerken işi görülmüş olacak. Bu benim için çok önemli” dedi. 

Her hafta yapılan daire müdürleri toplantısında konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz belediyedeki son çalışmalar hakkında daire müdürlerinden bilgiler alırken, isteklerini de dile getirdi. Türkiye’de örnek belediye olma yolunda önemli adımlar attığını belirten başkan Yılmaz, “Ama istediğimiz yerde değiliz. Bunun için minimum personelle maksimum işler yapmak için daha fazla gayret edeceğiz. Bunun için de teknolojinin tüm imkanlarını kullanacağız” diye konuştu

“Vatandaş çay içerken, işi görülecek”

‘Ak masanın oldukça faal bir duruma gelmesi yönünde çalışmaların hızlanması gerektiğini belirten başkan Yılmaz, “Vatandaş belediyeye geldiğinde ak masada oturup çayını içerken işleri yapılacak, çayı bitince işi de görülmüş olacak. O derecede bir çalışma yaparak vatandaşımızı belediyeden nasıl en iyi şekilde memnun göndeririz onun çalışmasını hızlandırmalıyız” dedi.

 

“İstanbul’a önceden 5 saatte gidiliyordu, ya şimdi?”

“Bolu halkı Ankara ya da İstanbul’a giderken önceden 5 saatte gidiyordu. Terminalde yapılan çalışma ile vatandaşımız artık rahat ve her şeyden önemlisi “zamanında yolculuk yapıyor”  diyen başkan Yılmaz “Artık Bolu arabaları İstanbul’a giderken dur-kalklar bitti. Halkımız İstanbul ve Ankara’ya direk gidiyor. Bunun için işletmecilerle gerekli çalışmalar tamamlandı. Bu netice bize keyif verdi. Bunlar Bolu için iyi gelişmelerdir.” 

“Sanayi projesi devasa bir proje ama”

“Sanayinin taşınmasının aslında çok büyük bir proje olduğunu ama Belediye olarak sıradan bir işmiş gibi yaptıklarını ifade eden başkan Yılmaz “En kısa zamanda bunu neticelendireceğiz.” 

“Modern ve model olacağız”

“Türkiye’nin en modern ve model belediyesi olma yolunda önemli adımlar kat ettik. Bu yönde tüm birimlerin az personelle maksimum derecede teknolojiyi kullanarak çok ama mantıklı işler yapmak için çalışması gerekiyor.”

1 yorum yapılmış
  • Rdvan
    23 Temmuz 2017 • 12:16
    Seben göleti çok harika.bütün boluya gelen misafirlerimizi bekleriz..ama çok acil gelen misafirlerimizi agırlamak için dernek başkanımızdan ricam ordaki yapılan dernek binasının acilen faaliyete geçmesi lazım diye düşünüyorum .saygılar.ayrıca bülent beye çok tşklr.kano larla ilgilendiğiiçin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.