VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yaşar Taşkıran başkan yardımcısı mı oluyor?

18 Aralık 2011

Bolu Belediyesi’nde taşlar yeniden yerinden oynayacak. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevinden alınarak, Belediye Başkanı Alaaddin ...

Bolu Belediyesi’nde taşlar yeniden yerinden oynayacak. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevinden alınarak, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın özel yetkili başdanışmanlığına getirilen Yaşar Taşkıran'ın yeni bir görevlendirmeyle belediye başkan yardımcılığına getirileceği konuşulmaya başlandı.

KULİSLERDE KONUŞULUYOR

Yaşar Taşkıran'ın Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılığı’na getirilmesinin yanı ardından yıllarca müdürlüğünü yaptığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün de kendisine bağlanacağı ifade edildi. Belediye kulislerinde bu konu henüz bir hafta öncesinde fısıltı şeklinde konuşulurken, son birkaç gün içinde ise yaygın bir iddia haline geldiği öğrenildi. Yaşanması muhtemel bu gelişme, Başkan Yılmaz'ın Taşkıran'a iade-i itibar yapacağı şeklinde yorumlanıyor.

KİM GİDECEK?

Ocak ayında gerçekleşmesi beklenen operasyon sonrasında mevcut dört başkan yardımcısından hangisinin gönderileceği ise merak konusu oldu.

İsmail Yamantürk'ün yerine getirilen Abdülkadir Key'in yeni göreve getirilmiş olması kendisine göreve devam etmesi konusunda avantaj sağlarken, görevden ayrılacak ismin İhsan Ağcan, Emine Davarcıoğlu ve Mücahit Engin'den birinin olması bekleniyor.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.