VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yamaner galibiyeti böyle kutladı

18 Aralık 2011

Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner yaptığı açıklamada  "Söz verdiğimiz yerdeyiz! Hedefe hep birlikte gideceğiz!" ...

Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner yaptığı açıklamada  "Söz verdiğimiz yerdeyiz! Hedefe hep birlikte gideceğiz!" diyerek, basketbol takımının başarılarını yaptığı açıklama ile duyurdu. Yamaner verilen desteğin ve katkıların önemine dikkat çekerken, bu alanda kalıcı ve baketbolu Bolu'da sevdirmek istediklerinin altını çizdi.

Elde edilen  başarıda emeği olanlara tek tek teşekkür eden Yamaner'in açıklamaları şöyle;

Boluspor Basketbol olarak sezon öncesi hedeflerimizi belirlemiştik.

Temmuz ayında İlimize ikinci büyük organizasyonu getirmenin sözünü vermiştik. Şampiyonluğun sözünü vermedik fakat şampiyonluğa giden yolda sahada terinin son damlasına kadar emek veren bir takim kuracağımızın sözünü verdik. Büyük bütçeler harcamadan basarılı olmak için motivasyona ve takim olmaya inandık. Altı ay gibi bir sürede hayalimizi gerçeğe dönüştürmenin mutluluğu içindeyiz.

Bugüne kadar ki başarının altında su aşamaları geçmemizin olduğuna inanıyorum!

Birbirine sonuna kadar inanan ve çok çalışkan bir basketbol şube yönetimimiz var. Basketbol Şube yönetimini destekleyen bir Kulüp başkanımız var. Yönetimin hedeflerini anlayan, uygulayan ve çok fazla emek veren bir sportif direktör, teknik menajer, idari menajer, yardımcı hocalar, masörümüz ve karakterli oyuncularımız var. Sportif başarı ve yönetim organizasyonumuzu bilimsel olarak destekleyen BESYO ve imkânları kolaylaştıran Gençlik ve Spor İl müdürlüğü var.

Biz bugün sunun sözünü de vermek istiyoruz. Bu takım sizleri mutlu etmeye devam edecektir. Sosyal boyut olarak ilimizin yeni bir spor salonu ihtiyacı olduğu ve hızla neticelenmesi gerektiğine dikkat çekecektir. İlimizden yeni sporcular yetişmesine katkı sağlayacaktır.

Gerçekten de başarının kalıcı olmasını istiyorsak. Spor salonunda bu takımımızı yalnız bırakmayın.

Çok büyük maddi destekler beklemiyoruz, fakat bu başarıda herkesin gücü nispetinde maddi katkı sağlamasını bekliyoruz. Öncülüğü yapan Beypiliç ve Becikoglu şirketlerine çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteği ile kalıcı olacağız.

Son olarak da basketbol branşının gelişmesi için motivelerini hissettiğimiz yerel basına basketbol şube yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.