VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Biz hayırlı işler yapmak için uğraşıyoruz ama...

17 Aralık 2011

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Bolu Rotary Kulübü arasında Dodurga’da bulunan ve daha önce ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Bolu Rotary Kulübü arasında Dodurga’da bulunan ve daha önce ilköğretim okulu olarak kullanılan bina konusunda gerginlik yaşandı.

Dodurga’da bulunan eski ilköğretim okulu binasını vatandaşların kullanabileceği sosyal tesis yapmak isteyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Rotary Kulübü yetkililerine tadilatı kendilerinin yapmasını rica etti. Rotary Kulübü ise, konuyu genel merkezlerine taşıdı. Türkiye Rotary Kulübü konuya sıcak bakmayınca “Binanın onarımı için gerekli genel merkezden onay çıkmamıştır” şeklinde yanıt verildi. 

MALİYETİ 50 BİN TL

Toplam 50 bin TL’ye mal olacak sosyal tesise Rotary Kulübü’nden gerekli desteğin gelmemesi Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı kızdırdı. Yılmaz’ın yakın çevresine, “Bolu’ya hayırlı işler yapılması için uğraşıyoruz. Rotary kulübünde o kadar iş adamı var, talebin geri çevrilmesine anlam veremedim” diyerek kızgınlığını ifade ettiği belirtildi.

Bolu Belediyesi ile Bolu Rotary Kulübü arasındaki bu gerginliğin sonucunun nerelere varacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. 

3 yorum yapılmış
  • Zahid İhvaoğlu
    16 Aralık 2011 • 13:00
    sayın başkan; yanlış kapıda destek arıyorsun. kendi kapattığın kendi kapılarını tekrar aç ve kendi kapılarından iste desteğini... bu rotaryanların kime faydası olmuş ki Bolu'ya olsun. HAYIR! demeye alışmış zihniyetlerin HAYIR!ını yanlış anlamışsın sen, onlar hayılı iş değil hayıra hayır diyorlar sayın başkan... senin seçmeninde, senin seçildiğin partinin yönetimi de, bolu halkı da onlardan gelecek hayrı istemez zaten. yani kısaca, domuz tüccarının parasıyla camii yaptırılmaz vesselam... seni seviyorduk başkan, yine sevdir kendini. seni sevenlere yüz dönerek, seni sevmeyenlere kucak açarak bu dönemi geçirdin lakin, dost ve post kavramlarını iyi irdelemen lazım bu dönemde. sakaryayı hatırla, ozamanki davayı, ozamanki şevki, heyecanı, ozamanki cengaverliği hatırla. neye ve kime karşı öyle olduğunu hatırla. amenna ben bütün bolu'nun başkanıyım diyorsun, saygı duyuyoruz, lakin bütün bolu karşı görüşünden ibaret değil, kendi görüşüne de aynı seviyede yaklaş başka birşey istemiyoruz. yol , su, termina, doğalgaz, katlı otopark, göl projesi, yeni panayır projesi, organize sanayi projesi çok güzel çalışmalar, lakin bu millet ne para, mal, nede madde ister. bir güler yüz, bir insanlık bütün herşeye değer. yaptıkların için teşekkür eder, yapacağın hayırlı işler için Allah yar ve yardımcın olsun diye temenni ederim... saygılar KARDEŞİN.!
  • bolulu
    17 Aralık 2011 • 13:00
    Bu rotaryanlar saadet zinciri gibi birşey değilmi kendileri toplayıp kendileri yiyorlar zaid bey doğru söylüyor sayın başkanım siz yanlış kapı çalmışsınız rotaryanlar birbirlerine şilt vermekten kazanan sadece reklamcı güzel bir gün olması dileğimle
  • Huseyin kolar
    17 Aralık 2011 • 13:00
    Sayin yilmaz. Baskan yardımcın emine davarcioglu da rotaryan. Cozememis mi bu isi:-)))) vah vahhh
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.