VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 aracın kirasını ödemedi yakayı ele verdi

17 Aralık 2011

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, otomobil kiralayarak kaçırdığı iddia edilen Ö.Ö.’yü kıskıvrak yakaladı.  İnşaat ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, otomobil kiralayarak kaçırdığı iddia edilen Ö.Ö.’yü kıskıvrak yakaladı. 

İnşaat firması bulunan Osman Kalender, bir süre önce kendisine ait 3 tane otomobili kiralamak için galeriye gitti. Galeri sahibi, otomobillerin kiralanmasının vergi çıkartacağını söyleyerek Osman Kalender’i müteahhitlik yapan Ö.Ö.’ye yönlendirdi. Osman Kalender, Ö.Ö. ile anlaşarak aylık 2 bin lira 3 aracını kiralayarak teslim etti. Ö.Ö., 3 aracın toplam 6 bin liralık kirasını 2 ay düzenli olarak ödedikten sonra bir daha kira ödemedi. 3 aracından kira alamayan Osman Kalender durumu Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerine bildirdi. Polis, sistemden 3 araca çalıntı notu düştükten sonra Bolu Emniyet Müdürlüğüne bilgi verdi.

Bolu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri önceki gün saat 10.30 sıralarında 11 AT 364 plakalı otomobili D-100 Karayolu Sanayi kavşağında takibe aldı. Otomobil mobesse kameralarından takip edilirken, çok sayıda ekip sanayi içindeki bir iş yerine yönlendirildi. Polis, Ö.Ö. ve yanındaki bir kişiyi kıskıvrak yakaladı. Sanayi Polis Merkezine götürüler Ö.Ö.’nün ifadesi alındı. Diğer otomobilleri bulmak için çalışma başlatan polis, Karabük’ün Eskipazar İlçesi’nde olduğunu tespit ettiği diğer otomobili de alarak Osman Kalender’e teslim etti.

Polis, 3’üncü aracın bulunması için çalışmasını sürdürürken, Ö.Ö., daha önce kesinleşen 2 yıl 6 aylık hapis cezası için tutuklanarak cezaevine konuldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.