VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Polis Çalılar Arasında Hırsız Aradı

16 Aralık 2011

Bolu'da, taşındığı evde kalan eşyasını almaya gittiğinde içeride bir kişiyi gören 65 yaşındaki Nesibe Demir, ...

Bolu'da, taşındığı evde kalan eşyasını almaya gittiğinde içeride bir kişiyi gören 65 yaşındaki Nesibe Demir, durumu polise bildirdi. Polisin, evin etrafını saran çalılıklarda, bodrumda ve çevrede yaptığı aramaya rağmen şüpheli bulunamadı.

Olay, saat 14.15 sıralarında, Karamanlı Mahallesi Yunus Emre Sokak'ta bulunan tek katlı evde meydana geldi. Bir süre önce taşınan Nesibe Demir, kalan eşyasını almak için eski evine geldi. Penceredeki demir parmaklıkların kesildiğini fark eden Demir, evin kapısını açtığında içeride dolaşan bir kişiyi görünce polisten yardım istedi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi çevrede güvenlik önlemi alırken, sokağın giriş ve çıkışı kapatıldı.

Ellerinde biber gazlarıyla eve giren polisler, içeride kimsenin olmadığını tespit edince çevrede arama yaptı. Evin etrafını saran çalılıklarda, bodrumda ve çevrede yapılan aramaya rağmen şüpheli bulunamadı.

Demir parmaklıkların kesilerek camın kırıldığını belirleyen polisler, Nesibe Demir'in verdiği eşkal üzerine arama çalışmalarını sürdürüyor.

1 yorum yapılmış
  • ilhan sağlam
    15 Aralık 2011 • 13:00
    çokta nefes kesen bi operasyon değilmiş.her seferinde aynı şey şu başlıkları manşetleri çarpıcı yapayım derken en azından haberin içeriğine de bi baksanız daha kaliteli olur haberleriniz..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.