VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da iki oyuncuya daha izin

16 Aralık 2011

Boluspor'da beklenen operasyon başladı. Devre  arasında 6 veya daha fazla oyuncuyla yolları ayırmaya çalışan yönetim, ...

Boluspor'da beklenen operasyon başladı. Devre  arasında 6 veya daha fazla oyuncuyla yolları ayırmaya çalışan yönetim, Çaykur Rizespor maçı öncesinde  Ümit Tütünci ve Landry 'e izin verdi.  İki oyuncunun dışında 5 oyuncu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

www.bolusporluyuz.com internet sitesinin haberine göre, yönetim kurulunun aldığı karar oyunculara tebliğ edildi. Operasyonun ilk devre fazla forma şansı bulamayan oyuncuları da kapsayacağı kaydedildi. Landry'in gönderilmesi ihtimali sonrasında kırmızı beyazlı ekibimizin iki yabancı hakkı ortaya çıkacak.

Diğer yabancı oyuncu Koffi’nin durumun ise ilerleyen günlerde netlik kazanacağı ifade edildi.

4 yorum yapılmış
  • bolu beyi
    15 Aralık 2011 • 13:00
    size yazıklar olsun geçen sene direk oynayan futbolcuyu gönderiyorsunuz.bakalım takımda kimler oynayacak merak konusu... a2 alır oynatırsınız
  • M.E
    15 Aralık 2011 • 13:00
    BU HABERDE YAZILANLAR DOĞRUYSA BU KARARI VERENLERE SORMAK LÂZIM.! SAYIN BOLUSPOR YÖNETİMİ, EĞER SİZ BU KARARI VERDİYSENİZ HİÇ TEKNİK DİREKTÖRE PARA VERMEYİNİZ. MADEM OYUNCU KALİTESİNDEN ÇOK ANLIYORSUNUZ MAÇLARDAKİ 11 'İ SİZLER TESPİT EDİN. BAŞARILI OLUNMAK İSTENMİYORSA BUNU SPOR KAMUOYUNA AÇIKCA İZAH EDİNİZ. İSMİ GEÇEN OYUNCULARIN OYNIYACAĞI BİR MAÇ DÜZENLEYİNİZ. İNANIYORUM Kİ 7-10 YAŞINDAKİ YAVRULARIMIZ BİLE KALİTELERİNİ ANLAR. SİZLER ANLAMAK İSTEMİYORSANIZ BOLUSPOR KAMUOYUNUN GÜNAHI NEDİR.DİKKAT BEYLER...!
  • erkan14
    15 Aralık 2011 • 13:00
    Demek ki neymiş futbolcuların gidip gitmeyeceğine yada yararlı olup olmadığına hocalar değil yönetimler karar veriyormuş.Bunuda öğrenmiş olduk.Sportif A.Ş. kurmadan ve onların işine karışmadan Boluspor da başarı beklemek bundan sonra hayal olur.
  • KARDELEN
    16 Aralık 2011 • 13:00
    Sayın başkan bu iki oyuncu neden izinli? neden gönderilmek isteniyor? bunu açıklamak durumundasınız hoca gider gitmez kıyım başladı.aslında hocayada gerek yok çarıkcıdan iyi hocamı olur!!! lütfen Boluspor Taraftarını kandırmayın size olan sevgimizide yok etmeyin!!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.