VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan en genç mahalleyi ziyaret etti

16 Aralık 2011

      Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Başkan Yardımcıları Mücahit Engin,  Abdulkadir Key, Belediye Meclis Üyeleri ve ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Başkan Yardımcıları Mücahit Engin,  Abdulkadir Key, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye daire müdürleri ile birlikte yeni mahalle olan Okçular’a giderek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Okçular mahallesi sakinlerinin daveti üzerine kaynaşma yemeğine katılan Başkan Yılmaz burada yaptığı açıklamada, “ Okçular yeni mahallelerimizden biri haline dönüştü. Bundan sonrada mahalle haline dönüşen çok yerimiz var. Biz belediye başkanlığına ilk seçildiğimizde 25 mahalle varken şuan da bir o kadar daha mahalle de belediye sınırlarımız içerisine dahil edildi. Böyle olunca imkanlarımız artmadı ama yapacağımız işler çoğaldı. Bizde mümkün mertebe yeni mahalle olan yerlere de bir nebze de olsun bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz.  İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde buraları adım adım yenileyeceğiz” dedi.

Okçular mahallesi sakinleri de mahalle olduktan sonra belediye tarafından başlatılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sundular. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.