VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Van'lı depremzedelere 4-4'lük hizmet

15 Aralık 2011

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Van’dan gelen depremzede aileleri yeni evlerinde ziyaret ederek çocuklara çikolata dağıttı.Van’da ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Van’dan gelen depremzede aileleri yeni evlerinde ziyaret ederek çocuklara çikolata dağıttı.Van’da meydana gelen depremden sonra Bolu’ya gelen ve Karacasu Beldesi’nde 5 yıldızlı tesislere yerleştirilen Vanlı depremzedeler, yavaş yavaş kendilerine gelmeye başladı. Bolu’ya geldikleri günden bu yana Vali İbrahim Özçimen tarafından büyük ilgi gören Vanlılar, yine Vali İbrahim Özçimen’in sürpriziyle sevindiler.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Karacasu’daki Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait tek katlı misafirhanelerde kalan depremzede aileleri evinde ziyaret etti. Önce depremzede çocuklarla sohbet eden Özçimen, daha sonra bütün çocuklara çikolata dağıttı. Küçük çocukları kucaklayıp onlara sarılan vali, çocuklara çarpım tablosu sorarak matematik bilgilerini ölçtü. Daha sonra çocukların ailelerine dershaneye başlayıp başladıklarını sordu. 8. ve 12. sınıf öğrencilerini dershanelere göndereceklerini daha önce de söyleyen Özçimen, çocukların dershanelere başlamadığını duyunca yeniden talimat verdi. Özçimen, bu sene sınava girecek öğrencilerin biran önce dershanelere gönderilmesini söyledi. Daha sonra bir depremzede ailenin evine konuk olan Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve beraberindekiler Vanlı ailenin çayını içti. Evde bulunan sağ tarafı felçli yaşlı adamla sohbet eden vali, kısmi felç geçiren adamın tedavi edilmesi için Fizik Tedavi Hastanesi’yle görüşülüp hastanın tedavisinin yapılması talimatını verdi.

Devlet Baba Böyle bir şey ile ozgurbolugazetesi

Vanlı aileler Vali İbrahim Özçimen’e teşekkür ederek, “Biz burada gerçekten beklediğimizin üstünde bir ilgiyle karşılaştık. Özellikle siz bu şehrin valisi olarak bizle bizzat ilgileniyorsunuz. Her sorunumuz çözülüyor. Devlet olmasa biz ne yaparız. Allah sizden razı olsun” diyerek Özçimen’e teşekkür ettiler. Özçimen, Vanlı ailenin çayını için sıkıntılarını dinledikten sonra evden ayrıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.