VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali devletin sıcak yüzünü gösterdi

14 Aralık 2011

Gazeteci Fatih Çekirge tarafından Hürriyet Gazetesi web sitesinde yayınlanan Görüntülü Yorum’un konuğu Bolu Valisi İbrahim ...

Gazeteci Fatih Çekirge tarafından Hürriyet Gazetesi web sitesinde yayınlanan Görüntülü Yorum’un konuğu Bolu Valisi İbrahim Özçimen oldu. Van’dan gelen depremzede öğrencilerle girdiği diyalog sonrası Vali İbrahim Özçimen, Fatih Çekirge tarafından “Devletin sıcak yüzü” olarak nitelendirildi.

Hürriyet Gazetesi web sitesinde Fatih Çekirge tarafından başlatılan Görüntülü Yorum’un bu defaki konuğu Bolu Valisi İbrahim Özçimen idi. “Siz hiç devletin sıcaklığını hissettiniz mi?” başlığı altında verilen görüntüde Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in Van’dan gelen depremzede çocuklara gösterdiği ilgi konu edilirken, Gazeteci Fatih Çekirge de eğitimde fırsat eşitliğini vurgulayan Vali Özçimen’in devletin sıcak yüzünü temsil ettiğini vurguladı. Fatih Çekirge Görüntülü Yorum’un açılış konuşmasında “Devleti yalnız polislerin biber gazı, göz altıları, çatışmalar, savaşlar olarak algılayabiliriz. Ama bu defa ben başka bir şey soracağım; Siz hiç devletin sıcaklığını gördünüz mü? Bu sorunun cevabını Van’dan Bolu’ya gelen çocukların, eğitimde fırsat eşitliği var mı yok mu sorusundan yola çıkarak vereceğiz. Bolu Valisi İbrahim Özçimen Van’dan gelen depremzede çocuklarla konuşuyor” ifadelerine yer verdi. Ardından Vali Özçimen’in çocuklarla girdiği diyalog görüntülendi. Depremzede çocuklara çarpım tablosunu soran ve her defasında yanlış cevaplar alan Bolu Valisi Özçimen, çocukların 8. sınıfa gitmelerine rağmen çarpım tablosu bilmediklerini görerek bir kursa yerleştirilmesi talimatını veriyor. Vali Özçimen depremzede çocuklara “Okursanız, büyük adam olursanız büyükleriniz sizinle gurur duyar. Hepimiz gurur duyarız” diyor.

Fatih Çekirge ise görüntüler sonrası “Bizler de gurur duyarız. Ama burada asıl dikkat edilmesi gereken; bu sözü söylerken Bolu Valisi’nin yüzünün ifadesi, sesindeki o sıcaklık, devletin bize sıcaklığını gösterdiği için çok teşekkür ediyoruz” diyerek programı sonlandırıyor.

 İşte o açıklamalar;

Vali Özçimen'e Gazeteci Fatih Çekirge'den teşekkür ile ozgurbolugazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.