VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mahkum dişi bahane etti, sonra hastaneden kaçtı

14 Aralık 2011

Bolu Kapalı Cezaevi'nde 'hırsızlık' suçundan hükümlü bulunan 19 yaşındaki Yasin Bilgin, tedavi için götürüldüğü Bolu ...

Bolu Kapalı Cezaevi'nde 'hırsızlık' suçundan hükümlü bulunan 19 yaşındaki Yasin Bilgin, tedavi için götürüldüğü Bolu Ağız ve Diş Hastanesi'nden kaçtı.'Hırsızlık' suçundan 3 yıl 11 ay hapis cezası alarak Bolu Kapalı Cezaevi'ne giren Yasin Bilgin, bugün Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne tedavi için sevk edildi.

Bolu Kapalı Cezaevi'nde 'hırsızlık' suçundan hükümlü bulunan 19 yaşındaki Yasin Bilgin, tedavi için götürüldüğü Bolu Ağız ve Diş Hastanesi'nden kaçtı.

'Hırsızlık' suçundan 3 yıl 11 ay hapis cezası alarak Bolu Kapalı Cezaevi'ne giren Yasin Bilgin, bugün Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne tedavi için sevk edildi. Bilgin, hastanede jandarmaların bir anlık dalgınlığından faydalanarak kaçtı. Yasin Bilgin'in kaçması üzerine polis ve jandarma ekipleri seferber oldu. Telsizden anons yapılarak Yasin Bilgin'in eşkaliyle ilgili bilgi verildi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin giriş ve çıkışlarını kapatarak kontroller yaptı. Yasin Bilgin'in yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.