VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor tek attı, 3 kaptı

12 Aralık 2011

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyerek zaman zaman eleştiri okların hedefinde olan Boluspor Karşıyaka'yı sahasında ...

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyerek zaman zaman eleştiri okların hedefinde olan Boluspor Karşıyaka'yı sahasında 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Ağır sahada oynanan maçta Alp 4'üncü dakikada ekibimizin tek golünü kaydederken, ortaya konulan mücadele taraftarıızdan büyük alkış aldı.  

Son oynanan Denizlispor maçından sonra tüm gözler Karşıyaka maçına çevrilirken soğuk havada oynanan maçta Boluspor sahaya kalede Atacan, defansta Fatih, Cemil, Veli ve Hakan orta sahada Onur Bektaş, Onur Türk, Cafercan, Caner ve Alp ileride Veysel onbiri ile çıktı.

Sağ beke Fatih, sol açığa Alp

Hafta içinde sakatlıkları bulunan Sercan ve Erkam'ın yokluğunda defansın  sağında Fatih görev alırken, tecrübeli oyuncu maç boyunca neredeyse sıfır hata ile maçı tamamladı. Cihat hocnaın jokeri olan Fatih, hem stoperler Veli ve Cemil ile hemde çnünde Onur ile oldukça iyi anlaşırken, karşılaşmanın en iyisi oldu.

Son oynanan Denizlispor maçında sakatlanan Ferhat'ın yokluğunda ise Alp bu alanda görev alırken, iyi futbolunu güzel bir golle süslemeyi başardı. Alp 73'üncü dakikada yerini Erman'a bıraktı.

Gol erken geldi

Kaşrılaşmaya baskılı başlayan Boluspor 4. dakikasında Alp Erginin attığı golle 1-0 öne geçti. Cafercanın sağ kanattan yaptığı ortaya kafa vuruşu yapan Alp kırmızı beyazlı takımımızı öne geçirdi.

İlk  yarıda istediği gibi skoru korumayı başaran Boluspor, soyunma odasına üstünlükle gitti.

Onur yüzde yüzlük kaçırdı

İkinci yarıda oyunu kontrol altına almaay çalışan Boluspor'da, maçın 58. dakikasında Karşıyaka defansının arkasına gelen topla buluşan Onur Türk kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen topu fileler buluşturamadı.

Karşıyaka 'da Özgür çerçeveyi tutturamadı

Kaşrıyaka74. dakikada Karşıyaka Özgür Bayer ile beraberlik golüne yaklaştı. Boluspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde Özgür topa son vuran isim oldu top kale direğinin yanında dışarıya çıktı.

Boluspor Karşıyaka mac ozetleri ile ozgurbolugazetesi

MAÇTAN DAKİKALAR

4'ncü dakikada, Cafercan'ın sol kanattan yaptığı ortada topla buluşan Alp'in şutu ağlarla buluştu: 1-0

13'ncü dakikada, Veysel'in ceza sahası içerisinde sağ kanattan verdiği topla buluşan Caner'in şutu kale direğinin yanından dışarı çıktı.

16'ıncı dakikada, Cafercan'ın sol kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortada Alp'in kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. İlk yarı Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

51'inci dakikada, Cafercan'ın sol kanattan kale önüne yaptığı ortada Onur'un şutu kalecide kaldı.

57'inci dakikada, Alp'in sol kanattan kale önüne attığı pasta topla buluşan Onur'un şutu az farkla dışarı çıktı.

83'üncü dakikada, Emre'nin orta sahadan ceza sahası içerisine yaptığı ortada Veysel'in şutu az farkla dışarı gitti. Karşılaşma Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

STAT:Atatürk

HAKEMLER:Deniz Ateş Bitnel (6), Bülent Gökçü (6), Cemal Bingül (6)

BOLUSPOR:Atacan (6) - Alp (7)(Dk.73 Erman 5), Veli (7), Cemil (6), Hakan (5), Onur Türk (6), Caner (6), Cafercan (6)(Dk.85 Gencer), Onur Bektaş (6)(Dk.50 Emre 5), Fatih (6), Veysel (7)

KARŞIYAKASPOR:Bülent (5) - Ufukhan (5), Özgür Bayer (5), Murat (5), Turgay (5), Erhan (6), Özgür Yıldırım (6), Taha (5)(Dk.42 Erhan Şentürk 5), Şaban (5), Özgür Özcan (5)(Dk.66 Erdi 5), Agbetu (5)(Dk.54 Serdar 5 )

GOL: Dk.4 Alp (Boluspor)

SARI KART: Onur Bektaş (Boluspor), Ufukhan, Bülent (Karşıyakaspor)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.