VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da 55 kişi sigarayı bıraktı

8 Aralık 2011

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kanser Erken Tanı, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde aralarında çiftlerin de ...

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kanser Erken Tanı, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde aralarında çiftlerin de bulunduğu 55 kişi, gördükleri tedavinin ardından sigarayı bırakırken, törenle teşekkür belgesi verildi. 

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kanser Erken Tanı, Tarama ve Eğitim Merkezi'nde sigara tiryakilerinin sigarayı bırakmalarını sağlamak amacıyla Sigara Bıraktırma Polikliniği kuruldu. İlaç ve psikolojik destekle altı ayda sigarayı bırakmayı başaran aralarında çiftlerin de bulunduğu 55 kişiye bugün teşekkür belgesi verildi. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka, Kanser Erken Tanı, Tarama ve Eğitim Merkezi'nden sorumlu doktor Dilek Çürük, sigarayı bırakanlara teşekkür belgelerini verdi. Sigara alışkanlığının bir hastalık olduğunu belirten Çürük, "Sigara Bıraktırma Polikliniği'nde ilaç ve psikolojik destek eşliğinde sigara alışkanlığına son veriyoruz" dedi.

Eşi Şule Özsürekçigil ile birlikte sigarayı bırakan Şakir Özsürekçigil, "32 yıl boyunca günde dört paket sigara içiyordum. Eşim Şule ile birlikte bu alışkanlıktan kurtulmaya karar verdik. Burada altı ayın ardından sigaradan kurtuldum" diye konuştu.

Tatil bölgelerinde garson olarak çalışan ve günde dört paket sigara içtiğini ifade eden Erol Karakaya da eşi Aynur Karakaya ile birlikte gördüğü tedavinin ardından sigaradan kurtulmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.