VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çınar Otel'e karşılık arsa

7 Aralık 2011

Bolu Öztur A.Ş.’ya ait olan Çınar Oteli’yle ilgili gerçekleştirilen gizli görüşmeler meyvesini verdi. Vali İbrahim Özçimen, ...

Bolu Öztur A.Ş.’ya ait olan Çınar Oteli’yle ilgili gerçekleştirilen gizli görüşmeler meyvesini verdi.

Vali İbrahim Özçimen, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu arasında gerçekleştirilen görüşmelerde, mülkiyeti Bolu Öztur A.Ş.’ye ait olan Çınar Oteli’ne karşılık Akçakoca Belediyesi’nin önerdiği 3000 m2 deniz manzaralı arsayı kabul edecek. Takasla ilgili son kararı Cuma günü İl Genel Meclis üyeleri verecek.

Düzce’nin il olarak Bolu’dan ayrılmasının ardından mülkiyeti Bolu Öztur A.Ş.’de kalan Çınar Oteli, iki kentin idarecileri arasında zaman zaman gerilimlere neden oluyordu. Son olarak Akçakoca Belediyesi güvenlik gerekçesiyle Çınar Oteli’ni yıkmış, bu yıkım Bolu kamuoyunun tepkisine neden olmuştu.

Yıkım sonrası bir hamle daha yapan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Çınar Otel’in arsasına karşılık mülkiyeti Akçakoca Belediyesine ait olan deniz manzaralı 3000 m2’lik arsayla takas etmek istediğini açıklamıştı.

Bu açıklamalar sonrası Çınar Oteli meselesini kamuoyunun önünde tartışmaktan vazgeçmiş, görüşmeler gizli tutularak sık sık bir araya gelmeye başlamışlardı. Geçtiğimiz hafta içerisinde son kez bir araya gelen taraflar, takas konusunda anlaşmaya vardı.

Takas Cuma günü İl Genel Meclisi’ne geliyor

Çınar Otel’iyle ilgili gerçekleştirilmek istenen takas Aralık ayı görüşmelerini yapan İl Genel Meclisi’nin gündemine Cuma günü geliyor. Akçakoca Belediyesi’nin teklifi İl Genel Meclis üyelerinin bilgisine sunulacak ve yapılacak takasla ilgili görüşleri alınacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.