VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Denizli'de maçın ardından

5 Aralık 2011

Boluspor'un 2-0'lık mağbiyeti ile sonuçlanan maçın ardından iki teknik adam açıklamalarda bulundular.    Denizlispor Teknik Direktörü Osman ...

Boluspor'un 2-0'lık mağbiyeti ile sonuçlanan maçın ardından iki teknik adam açıklamalarda bulundular.   

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Alınan skor ve oynanan futbol bizim için sevindirici. Her hafta daha iyi oynuyoruz. Oyuncularımız potansiyellerini yeni ortaya koymaya başladılar. Alınan kötü sonuçlar bugüne kadar sıkıntı yaşanmaya sebep oldu. Oyuncularım çok gayretli. Ortaya koydukları özverili mücadele galibiyeti sonuna kadar hakettiklerinin bir göstergesi. Oyunun genelinde iyi oynayan takım bizdik. Rakibimize gol pozisyonu vermedik. Eksiklerimiz var ama bundan sonra daha iyi olacağız. Bu takıma bir kimlik kazandırmayı hedefliyorduk bunu başarmaya başladık. Oyuncularım buna harfiyen uyuyor. Bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum. Göreve geldiğimizde iyi futbolla tribünleri dolduracağımızı söylemiştik. Bunu başarmaya başladık. Taraftarlarımız büyük destek verdi. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Özköylü mümkün olduğunca üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.    

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ortada bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Denizlispor'un son haftalarda bir çıkışı vardı. Planımız maç öncesi rakibimizi nasıl yenebiliriz üzerineydi ama bunu başaramadık. Orta sahadaki savaşı kaybedince maçı da kaybettik. İyi mücadele edemediğimiz için maçı kazanamadık. İyi başladık ve üst üste yediğimiz goller sebebiyle düşüş yaşadık. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle toparlanmaya çalıştık. Planlarımızın hiç biri tutmadı. İlk deplasman mağlubiyetini aldık" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.