VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Muhtarlarla bir araya geldi

30 Kasım 2011

Bolu’daki görevine başlar başlamaz kentin huzuru için girişimlere başlayan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bolu’daki ...

Bolu’daki görevine başlar başlamaz kentin huzuru için girişimlere başlayan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bolu’daki muhtarlarla da bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.

Muhtarların her zaman yanında olacaklarını ve el ele çalışacaklarını söyleyen Emniyet Müdürü Durmuşlar, “Sizlerle birlikte Bolu’daki vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için ele ele verip gece gündüz demeden çalışacağız. Şimdiye kadar bu görevinizi en iyi şekilde yerine getirdiniz. Ondan dolayıdır ki; Bolu huzur kenti. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı bir şehrimiz. Bundan dolayı çok memnun oldum. Amacım hem sizlerle tanışmak hem de bundan sonra birlikte olduğumuzu belirtmek için sizleri davet ettim. Emniyet Müdürlüğü olarak kapımız 24 saat sizin için açıktır. Her türlü işlemlerde size yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Neticede sizleri biz mesai arkadaşımız olarak görüyoruz. Aileden biri olarak görüyoruz. Sizlerin bölgenizle ilgili, mahallenizle ilgili deneyimlerinize, bilgi birikimlerinize, tecrübelerinize ihtiyacımız oluyor. Bunlardan yararlanmak istiyoruz. Yasal sınırlar içerisinde devletimizin bize tanıdığı imkanlar içerisinde kendi gelişimimiz, birikimimiz, teknik imkanlarımız içerisinde sizlerin ve sorumlu olduğunuz mahallelerin huzuru ile güvenliği ile ilgili veya zarar verebilecek, dışarıdan gelebilecek herhangi bir tehlikenin önlenmesi ile ilgili ne tür ihtiyaç olursa hiç çekinmeden paylaşabilirsiniz. Bunun şimdi sırası mıydı gibi bir şey aklımıza gelmez. Her ne gelirse gelsin baş tacımızdır. Yapılması gerekenleri yapabileceklerimizi yapacağımızdan ve destek vereceğimizden şüpheniz olmasın. Herhangi bir şekilde tıkanma yada aksaklık olursa, çözülmeyen bir problem olur ise de benim kapım her zaman sizlere açıktır” diye konuştu.   

Sabri Durmuşlar yaptığı konuşmanın ardından muhtarlarla tek tek tanıştı.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.