VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Emniyet Kemerini Takamayan Sürücüye Uyarı

30 Kasım 2011

Bolu'da, polisin uyarısı üzerine emniyet kemerini takmaya çalışan sürücü, kemeri kolunun altından geçirdi. Emniyet kemerini ...

Bolu'da, polisin uyarısı üzerine emniyet kemerini takmaya çalışan sürücü, kemeri kolunun altından geçirdi. Emniyet kemerini yanlış taktığı ve ceza kesileceği belirtilen sürücü, ilk kez kemer taktığını söyledi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün gece kent merkezindeki 32 işyeri ve D-100 Karayolu'nun 6 ayrı noktasında Huzur uygulaması yaptı. Kent merkezindeki işyerlerine eş zamanlı giren polis, tek tek kimlik kontrolü yaptı. D-100 Karayolu'nun Paşaköy kavşağında bulunan ekipler ise kente gelen araçları durdurdu. İlk olarak emniyet kemeri kontrolü yapan polisler, daha sonra ehliyet ve çalıntı araç incelemesinde bulundu. Bir sürücünün emniyet kemerini takmadığını gören polis, Emniyet kemeri sizi hayata bağlar. Lütfen kemerinizi takınız diye uyarıda bulundu. Sürücünün emniyet kemerini kolunun altından geçirmesi üzerine polis, Arkadaşım, kemer o şekilde bağlanmaz. Kemer koltuk altından geçmez. Hareket etmeye karar verdiğin anda önce kemerini takacaksın. Sizin milli servetinizin gitmesini istemiyoruz. Kemer takmazsanız her gün ceza keseriz dedi. İlk kez kemer taktığını söyleyen sürücü ise, Bundan sonra her araca bindiğimde kemerimi takacağım diye cevap verdi.

Yaklaşık 3 saat süren uygulamada elektrik hırsızlığından aranan 1 kişi gözaltına alınırken, hacizli olduğu tespit edilen 3 araç ise otoparka çekildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.