VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Gerçek Kahraman Taraftardır"

28 Kasım 2011

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı, kırmızı beyazlıların Kartalspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.   3 ...

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı, kırmızı beyazlıların Kartalspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Başkan “Yalnız bu maçta 3 puanı taraftarımız aldı. Taraftarımız, bu zor günde Bolusporumuzu maçın başından sonuna kadar 90 dakika desteklediler. Bana göre bu maçın gerçek kahramanı taraftardır. Zor bir maçtı. Aldığımız 3 puan, devre arasına kadar oynayacağımız 3 maç için moral kaynağı oldu. İyi oynamadık. Takımımızda eksik olan bölgeler var. Sakatlıklardan dolayı da maalesef eksikliklerimiz oluyor. Takımımız çok genç bir kadrodan oluşuyor bu yüzden bazı futbolculara sabır göstermemiz gerekiyor. Önümüzdeki 3 maçta alacağımız puanlar bizi çok daha iyi yerlere getirecektir.” dedi.

Gerekli transferler yapılacak

Eksik olan yerlere devre arasında transferin yapılacağını belirten Çarıkçı “Zamanla bir Erman’ın, bir Alp’in de oyuna katkılarıyla daha iyi yerlere geleceğiz. Bugün bana göre Koffi’nin oyuna girmesi de takıma bir hareket kazandırdı. Devre arasında ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah Boluspor bu yarıştan kopmayacak. Bu konuda hem teknik heyete hem de futbolculara güveniyorum. Yönetim kurulumuz zaten dimdik ayakta. Bugün taraftarımızın yaptığını herkesten bekliyorum. Kötü günümüzde bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Bilet fiyatlarını indirdik ama…

Bilet fiyatlarının indiriminin parasal bir konu olmadığını, amaçlarının stadı doldurmak olduğunu belirten Çarıkçı, “Taraftar gruplarıyla yaptığım görüşmede isteklerini kırmadık, fiyatları indirdik. TRT ve federasyonumuzun yapmış olduğu uygulama nedeniyle stadın dolmayacağını biliyordum. Bunu 3 ay evvel federasyon başkanımıza söylemiştim. Bank Asya’nın isim değeri kayboluyor. İnsanlar maça gitmiyor. Evinde izliyorlar. Bank Asya ligi’nde 8 maç vereceğinize 3 maç verin hiç olmazsa insanları tribünden uzaklaştırmayın. Ama buna rağmen diğer maçlara baktığımızda 2000 kadar Boluspor’u seven, gerçek Boluspor taraftarı var.” dedi.

Ferhat’ın özgüveni olsa golü atardı.

Ferhat’ın bir pozisyonda golü atabileceğini ama özgüven eksikliği olduğunu belirten Çarıkçı, “Taraftarımızın maçtan önce Ferhat’a göstermiş olduğu tezahürattan dolayı teşekkür ediyorum. Ferhat bizim iyi bir topçumuz. Boluspor’un da maddi anlamda beklentisi olan bir topçusu. Ferhat da bugün çok istekliydi. Eğer özgüveni olsaydı bir pozisyonu vardı, onu gole çevirirdi. Pas vermeyi tercih etti. Her şey boluspor için o anlamda. Devre arası kampımız Antalya da olacak 26’sında. Boluspor 2. devre de çok daha iyi olacak ama hep beraber. Valimiz, Vekilimiz, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz basın ve taraftarlar hep beraber olup hedefe ulaşacağız. Denizlispor maçında da galibiyete ulaşıp 3 puanı alırsak önümüz daha açık olacak.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.