VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gökçesu'ya bin 200 kişilik salon

26 Kasım 2011

Gökçesu Belediye Başkanı Aydın: "Beldemize Bin 200 Kişilik Çok Amaçlı Salon Yapılıyor" Bolu'nun Mengen İlçesi Gökçesu ...

Gökçesu Belediye Başkanı Aydın: "Beldemize Bin 200 Kişilik Çok Amaçlı Salon Yapılıyor"

Bolu'nun Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Vahit Aydın, beldeye bin 200 kişilik çok amaçlı salonun yapıldığını söyledi.Bolu'nun Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Belediye Başkanı Vahit Aydın, beldeye bin 200 kişilik çok amaçlı salonun yapıldığını söyledi.

Aydın, Aa muhabirine beldenin daha yaşanılır bir kent olması için çalışmalar yapıldığını kaydederek, "İlk etapta beldemizin büyük bir ihtiyacı olan çok amaçlı salonun yapımına başladık. Salon bin 200 kişilik olacak. Salonda iki misafirhane bulunuyor ve beldemize gelen misafirlerimizi orada ağırlayabileceğiz. Salonumuz 2012 yılında tamamlanarak hizmete girmiş olacak" dedi.

Beldede 10 bin metre karelik alana park yapıldığını kaydeden Aydın, "Park özel olarak yapılmakta. Parkın yürüyüş yollarında bulunan taşlar Seben'den özel olarak getirildi. Oturma grupları, mangal bölümleri ve piknik masaları özel olarak yapılıyor. Park tamamlandığında belde halkı tarafından yoğun bir şekilde ilgi görecektir" diye konuştu.

Aydın, belde halkının kuyulardan su çekerek içme su ihtiyaçlarını karşıladığını anlatarak, "Vatandaşlarımızın bu mağduriyetini gidermek için 6 kilometre uzaklıkta bulunan bir bölgeden içme suyu hattı çektik. Bu çalışmanın tamamlanması ile vatandaşımız içme suyunu rahat bir şekilde kullanabilecek. Beldenin içme suyu sorunu kalmadı. Alt yapı ve şehirleşme konusunda da çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.