VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Göreve başladı...

26 Kasım 2011

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Ankara’ya alınan Emniyet Eski Müdürü Tahir Bayındır’ın ardından Urfa’dan Bolu’ya tayini çıkan ...

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Ankara’ya alınan Emniyet Eski Müdürü Tahir Bayındır’ın ardından Urfa’dan Bolu’ya tayini çıkan Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, görevi devraldı. Cuma günü Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Durmuşlar’ı Bolu teşkilatının tüm müdür ve amirleri kapıda karşıladı.

Yaklaşık 2 haftaya yakın bir süredir görevi devralması beklenen Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek makamı devraldı. Ankara’dan gelerek öğle saatlerinde Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Durmuşlar, teşkilatın müdür ve amirleri tarafından kapıda karşılandı. Personeli ile selamlaşırken ayak üzeri kısa sohbetler de yapan Durmuşlar, daha sonra makama çıktı. Makamında telsizi alarak ilk anonsunu yapan Durmuşlar, telsizden görevin devralındığını bütün birimlere duyurarak başarılar diledi. Daha sonrakısa bir açıklama yapan Durmuşlar “Bugün görevi devraldım. Öncelikle benden önce görev yapmış müdürlerime, mesai arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Halen görevde bulunan arkadaşlarımı da çalışmalarında başarılar diliyorum hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Bolu’nun huzur ve güvenliği için elimizden geleni yapacağız, bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Ben sizlere ve sizin aracılığınızla da Bolu’daki vatandaşlarımıza selamlarımızı, saygılarımızı gönderiyoruz, hayırlı olsun. Bize güvensinler gerisini merak etmesinler” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.