VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL RAMAZAN ETKİNLİĞİNDE ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

29 Mart 2024

..................................................


AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, seçim yorgunluğunu atmak ve çocuklarla keyifli vakit geçirmek için Ramazan Etkinliği düzenliyor. Anıt Park Tören Alanı'nda saat 14:00'te başlayacak etkinlikte, çocuklar için eğlenceli aktiviteler, dans gösterileri ve lezzetli ikramlar olacak. 
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını tamamladıktan sonra son seçim çalışması gününü çocuklara ayırdı. Cumartesi günü düzenlenecek olan Ramazan Etkinliği'nde çocuklarla bir araya gelecek olan Demirkol, "Bu süreçte ihmal ettiğimiz çocuklarımızla keyifli vakit geçirmek ve seçim sürecinin yorgunluğunu atmak istiyorum. Bütün çocukları aileleri ile birlikte Anıt Park tören alanında cumartesi günü saat 14.00'te Ramazan Etkinliğimize davet ediyorum." dedi. 
Anıt Park Tören alanında saat 14:00’te başlayacak Ramazan Etkinliği'nde, çocuklar için çeşitli eğlenceli aktiviteler düzenlenecek. Palyaçoların da yer alacağı etkinlikte, dans koreografileri, skeçler, gölge oyunları ve mini konserler sunulacak. Miniklere geleneksel Ramazan coşkusuyla Osmanlı macunu, ramazan şerbeti ve patlamış mısır ikramı yapılacak.

3 yorum yapılmış
  • Hasan
    29 Mart 2024 • 08:51
    Samimi değil. Adayım Tanju Başkan
  • Timur
    29 Mart 2024 • 08:52
    Son reklamlar yakında bitiyor.
  • Zeki
    29 Mart 2024 • 08:53
    Emin Ol Tanju Kazanacak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.