VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKGÜL’DEN ÖZCAN’A SERT SÖZLER “BELEDİYE BÜTÇESİNDEN TÜM ŞEHRİ RESMİNLE KAPLATACAĞINA, MANTAR ÜRETİCİSİNİN PARASINI ÖDE”

25 Mart 2024

...............................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediyesi tarafından 2020 yılında kurulan Köroğlu Kooperatifi aracılığı ile Bolululara ek gelir kapısı sağlamak için başlatılan kültür mantarı üreticiliğinde mağdur edildiği iddiaları üzerine Tanju Özcan’a yönelik sert eleştiride bulundu.  

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, 2019’da gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan’ın, 2020 yılında kurulan Köroğlu Kooperatifi aracılığı ile vatandaşlara alım garantisi verdiğini ve mantar üreticiliği konusunda üreticileri mağdur ettiğini söyledi.  

Geçtiğimiz günlerde kıraathanede bir üreticinin ödemelerini alamadığı yönündeki söylemleri sonrası MHP Bolu Milletvekili Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yüklendi.  

“BELEDİYE BÜTÇESİNDEN TÜM ŞEHRİ RESMİNLE KAPLATACAĞINA, MANTAR ÜRETİCİSİNİN PARASINI ÖDE” 

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan ve mağdur edilen üreticilerin yanında olduklarını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül “Türkiye’nin en büyük kooperatifi olacak iddiası ile kurulan Köroğlu Kooperatifi bünyesinde “sosyal proje” ve “küçük üreticiyi destekleyeceğiz” sözleri ile girişilen mantar üreticiliğinde, üreticiye ürettirilen mantarların ödemesi yapılmadı. Üreticilere alım garantisi verirken, ödeme garantisi vermeyi umursamadığı sosyal projesi işin sonunda sosyal mağduriyet haline geldi. Ben de şimdi diyorum ki sayın Özcan seçimde belediyenin bütçesini harcamak yerine keşke o bütçeyle üreticilerin ödemesini yapsaydın. Vatandaşlarımızı mağdur ederek nasıl seçim kazanmayı düşünüyorsun. Öznemiz Bolu iken Bolulu hemşehrilerimiz iken sen seçim kazanabilmek adına belediyenin bütçesini harcıyorsun. Bu nasıl belediyecilik anlayışı, bu nasıl hizmet anlayışı. Belediye bütçesinden tüm şehri resminle kaplatacağına, mantar üreticisinin parasını öde” dedi 

6 yorum yapılmış
  • Ahmet
    25 Mart 2024 • 16:01
    Vatandaş sen nerenin vatandaşısın acaba? Mantar üreticisinden tepki yokmuş, millet aylardır alacağını alamıyor, kooperatif çalışanları aylarca maaşlarını alamadı sen neden bahsediyorsun? Kompost ve mantar işi milyonlarca liranın heba edildiği ve yüzlerce insanın mağdur edildiği bir konu. Yaklaşık bir yıldan fazla yerel medyada bu konular haber oldu.
  • Vatandas
    25 Mart 2024 • 11:16
    Ak parti MHP"yi yuttu.Tanju başkanla uğraşma vekil.Mantar üreticisinden tepki yok.Sana ne oluyor?
  • yuksel14
    25 Mart 2024 • 16:20
    halleder kafana takma madur etmez..en azından sizin gibi yan sanayi değil...
  • retici
    25 Mart 2024 • 22:44
    Gazetelere yansımıyor diye mantar üreticisinden tepki yok mu saniyorsunuz??
  • ODUNCU
    26 Mart 2024 • 04:41
    VATANDAŞŞŞ SANA NE OLUYOR... MANTAR ÜRETİCİSİMİSİN DE TEPKİ YOK DİYON ...
  • Taner
    27 Mart 2024 • 02:50
    Hadi bir tane mantar üreticisi mağdurum desin bazı gazetecileerin mantar alacağı olmasın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.