VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EKREM VELİOĞLU “KARACASU HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK”

24 Mart 2024

........................................

Bolu’nun Karacasu beldesine CHP’den Başkan adayı olan Ekrem Velioğlu Karacasu halkının en çok şikayetçi olduğu özel sektöre ihale edilen arsa hakkında konuştu. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala Karacasu Beldesine CHP’nin Belediye Başkan adayı olan Ekrem Velioğlu, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Karacasu için birçok projesi olan ve halkla istişare içinde olan Velioğlu, Karacasu halkının en çok şikayet ettiği konuya özel olarak değindi. Yeni yapılan 250 yataklı rehabilitasyon merkezinin özel sektöre ihale edilen bölümünü için herhangi bir çalışmanın olmadığı ve bu sebeple de Karacasu’da görüntü kirliliğine yol açtığını söyleyen Velioğlu, bölgeyi “Karacasu’yu adeta depremi yaşamış 11 vilayetten biri haline getiren yer” olarak nitelendirdi.  

Bu bölgenin herhangi bir tasarrufunun olmadığını vurgulayan Velioğlu, Karacasu’nun termal kenti olduğunu ve buraya gelen insanların bu görüntü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediğini ifade etti. 

“KARACASU HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK” 

Karacasu esnafını ziyaret eden Ekrem Velioğlu, tüm bu sorunların farkında olduğunu belirterek, bu duruma çözüm getireceklerinin altını çizdi. Velioğlu, Karacasu’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hak ettiği değere kavuşacak.” dedi. 

Belediye başkanı seçildiği takdirde hız kesmeden halkla istişare içerisinde Karacasu için çalışacaklarını ifade eden Velioğlu, bu bölge için çok güzel projeler hazırladığını vatandaşlarla paylaştı. Velioğlu’nun projelerinin hayata geçmesi için heyecanlandıklarını ifade eden vatandaşlar, Velioğlu’na “Sen varsan biz de varız, Karacasu Velioğlu ile güzelleşir.” diyerek destek çıktı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.