VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN: “TEKERLEKLİ SANDALYE İHTİYACINI TAMAMEN KARŞILAYAN TEK BELEDİYEYİZ”

22 Mart 2024

.....................................

Bolu Belediyesi engelli bireylere tekerlekli sandalye armağan etti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’de tekerlekli sandalye ihtiyacını tamamen karşılayabilen tek belediye olduklarını belirterek, “Seçimlerden sonra bana gelen tebrik çiçeklerini satıp akülü ve tekerlekli sandalye almıştık. İnşallah bu uygulamaya devam edeceğiz” dedi. 

 Bolu Belediyesi, onlarca engelli bireye tekerlekli sandalye hediye etti. 

Engelli bireylere dağıtılacak sandalyeler ile ilgili bilgiler almak üzere Solmaz Ana Aşevi’ni ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Şu anda bizden tekerlekli sandalye talep eden herkese yardımcı oluyoruz. Biz eksik kalırsak hayırseverlerimizden destek alıyoruz. Herhalde Türkiye’de tekerlekli sandalye ihtiyacını tamamen karşılayabilen tek belediyeyiz.” dedi. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert’ten bilgiler alan Özcan, seçimlerden sonra gönderilecek tebrik çiçeklerini yine ihtiyaç sahipleri için kullanacaklarını belirterek, “Hatırlar mısınız seçimlerden sonra bana gelen tebrik çiçeklerini satıp akülü ve tekerlekli sandalye almıştık. İnşallah bu uygulamaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse yeniden seçileceğiz. Şimdiden vatandaşlarımıza duyurayım: Bana gönderecekleri çiçekleri yine satıp, medikal malzeme alımında kullanacağız.” diye konuştu. 

Yaşlı sayısı, tekerlekli sandalye ihtiyacı ve yemek yardımlarının 5 kat arttığının bilgisi verilmesi üzerine Özcan, “Evet nüfus yaşlanıyor. İhtiyaç sahibi yaşlılarımız artıyor tabi. O yüzden evde temizlik, evde bakım hizmetlerini arttırdık, arttırmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    23 Mart 2024 • 07:10
    Ben 2020 yılında engelli akulu araba almak için akulu araba kullanabilir diye başvuruda bulundum 2 sene önce aradılar abi engelli akulu araba için bizde başvurun var 3 gün sonra almaya gel dediler 1 gün sonra yine aradılar abi hayal kırıklığına uğrattım kusura bakma sana Sonra verilecek dendi ve halen beklemekteyim resmi belge üzerinde sahtekarlık yaptılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.