VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YOL ÇİZGİLERİ VE YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR

15 Mart 2024

.......................................

Bolu Belediyesi araç ve yaya güvenliği için 600 kilometre uzunluğunda yol çizgisini ve 300 yaya geçidini yenileyeceğini duyurdu.  

Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Ulaşım Birimi güneşin yüzünü göstermesiyle yol çizgisi ve yaya geçici yenileme çalışmalarının startını verdi.  

Bu kapsamda Ulaşım Birimi ekipleri bugün Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda yenileme çalışması yaptılar.  

"HEDEF 600 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ"

Bolu Belediyesi Ulaşım Birimi bu yıl 600 kilometre yol çizgisini ve 300 adet yaya geçidini yenilemeyi planlıyor. Söz konusu çalışmalar havaların iyi gitmesi halinde mayıs ayı sonuna kadar tamamlanacak. 

3 yorum yapılmış
  • Hakszlk
    15 Mart 2024 • 14:41
    Üniversite otobüs güzergahı kapanmis yol çalışmasından. Yol o kadar uzamis ki derse geç kalan öğrenciler , hastane randevusuna geç kalanlar. Tanju Özcan Belediyeciligi tam bir fiyasko! hafta içi otobüs duzergahi yol çalışmasından kapatılıp değiştirilirmi !!!Akıl fikir nizam var Hafta sonu yapılsaydı ya , Tanju Özcan Bolu halkını öğrencinin bizlerin halini hic düşünmüyor, seçime 15 gün kala nedir bu 5 yıldir niye yapılmadi?
  • Adalet
    16 Mart 2024 • 07:34
    Yaya çizgi ve işaretlerini trafik komisyonu yapar boya malzemelerini biz belediye yaptık diye belediye bütçesinden fatura çıkarmayin emniyet müdürlüğü bütün masrafı karşılar
  • Ali
    16 Mart 2024 • 14:39
    Yol çizgileri yüzünden tüm yolların her iki tarafına da araçlar park edilmeye başlandı. Şehrin bir çok yerinde yollar ve caddeler de sadece bir aracın geçebileceği kadar boşluk kalmıştır, bu yüzden iki araç yan yana geçememekte. Bir de o kadar çok yere geniş ve yüksek kasisler yapılmış ki, araçları şehirde değil de sanki dağda bayırda off-road alanlarında sürüyoruz. Arabaların rot/yay/salıncakları mahvoldu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.