VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İŞTE SAİM ÇEVİK’İN PROJELERİ

13 Mart 2024

.................................................

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi’ne MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Saim Çevik, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne 18 gün kaldı. Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi’nde de seçim heyecanı sürüyor. Adaylığı açıklandığı ilk günden bu yana sahada çalışmalarını yürüten MHP Taşkesti Belediye Başkan Adayı Saim Çevik, beraberindeki partililer, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarıyla birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Taşkesti beldesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Saim Çevik, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini yerinde dinliyor. ‘Hizmet işi gönül işi’ sloganıyla yola çıkan Başkan adayı Çevik, göreve geldiklerinde tüm sorunların çözüme kavuşturulacağı sözünü tek tek vatandaşa verdi. Vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaşan Çevik, onlarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Saim Çevik, “Doğup büyüdüğüm bu güzel beldemde çok güzel işlere, çok güzel eserlere imza atmıştık. Sosyal hizmet belediyeciliğinin nasıl yapılması gerektiğini geçmişte kanıtlamıştık. “Vakti Geldi Taşkesti” diyerek beldemin kaybolan yıllarını telafi etmek adına yine elimi taşın altına soktum. Halkımla iç içe bir seçim süreci geçiriyorum. Onların teveccühüyle inşallah 31 Mart akşamında yeniden göreve geleceğiz. Taşkesti’yi geleceğe taşıyacak olan projelerimizi bir bir gerçekleştirmek adına var gücümüzle çalışacağız” dedi.

İŞTE SAİM ÇEVİK’İN PROJELERİ:

*MODERN SAĞLIK VE ÇOCUK OYUN PARKLARI PROJESİ

*YENİ YÜKSEK KAPASİTELİ DÜĞÜN SALONU VE KIR DÜĞÜN SALONU

*4.ETAP TOKİ KONUTLARI

*YEDEK SU HATTI PROJESİ

*TAŞKESTİ’YE DOĞALGAZ

*ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA PROJESİ

*TÜM CAMİLERİN TEMİZLİĞİ BELEDİYE TARAFINDAN YAPILACAK

*YENİ CAMİ YAPIMLARI

*ORTAK KULLANIMA AÇIK FIRIN EVLERİ PROJESİ

*YENİ MESİRE ALANLARI

*SOKAK HAYVANLARI İÇİN BARINAK

2 yorum yapılmış
  • VATANDA
    15 Mart 2024 • 15:08
    EVET TOSUNLAR MAHALLESİNE YILLARCA BEKLEDİK PARKE TAŞI DÖŞENSİN DİYE AMA MAALESEF 1 KM SOKAĞI DÖŞETTİREMEDİK. TAŞLAR GELDİ GİTTİ GELDİ GİTTİ. EN SONUNDA EFRAYİM BEY ANINDA HALLEDİVERDİ. SAĞOLSUN
  • MHPTakesti
    16 Mart 2024 • 10:57
    Taşların alınma olayı o zaman alt yapı çalışmaları olduğundan diğer bölgelere takviye yapıldı.Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra yerine parke taşları getirilip döşendi milletimizi böyle yorumlarla kandımazsınız yaptığı hizmetler yapacaklarının teminatıdır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.