VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

101 PROJEYLE GÖVDE GÖSTERİSİ

9 Mart 2024

...........................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un 3 bin kişilik kapalı spor salonunda gerçekleşen proje tanıtım toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Yerel seçimlere az bir süre kala AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, "Türkiye Yüzyılı'nda 101 Proje ile Bolu Bir Adım Önde" isimli tanıtım toplantısını coşkuyla gerçekleştirdi. 3 bin kişilik Karaçayır Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Atkı, Türk bayrağı ve parti bayrağı ile salonu dolduran vatandaşlar, Demirkol’a desteklerini gösterdi.  

Kıbrıscık Köroğlu Folklör ekibinin gösterisiyle başlayan törende Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek konuşmalarını yaptı.  

Konuşmaların ardından sahneye çıkan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu için planlarından bahsederek, 101 projesinden 15 tanesinin detaylarını vatandaşlarla paylaştı.

2 yorum yapılmış
  • VATANDA
    10 Mart 2024 • 03:46
    HANGİ PARAYLA
  • Kemal
    11 Mart 2024 • 04:02
    Bir sürü başarısız projelerini sıralardım şimdi ama insanlık bizde kalsın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.