VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN DUYURDU: "BOLU’NUN KUZEYİNE YENİ SPOR MERKEZİ GELİYOR"

8 Mart 2024

...............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehrin kuzeyinde yer alan mahallelerin ortak kullanımı için Alpağut Mahallesi’ne çok amaçlı kapalı spor salonu inşa edileceğini duyurdu. Özcan, spor yatırımı ile ilgili “Bu komplekste halkımızın sağlıklı yaşamlarını desteklemek için sporla ve sportif etkinliklerle buluşturacağız.” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “ustalık dönemi” olarak adlandırdığı projelerinden bir diğeri de spor yatırımı olacak.  

Özcan, Alpağut Mahallesi’ne çok amaçlı kapalı spor salonu inşa edileceğini açıkladı. Şehrin kuzeyinde yer alan mahallelerde yaşayanları sporla buluşturmak ve yaşam kalitelerini arttırmak amacıyla inşa edileceği belirtilen Çok Amaçlı Spor Salonu 3 bin m2 kapalı inşaat alanına sahip olacak.  

“TÜM YAŞ GRUPLARINA HİTAP EDECEK” 

Özcan, proje ile ilgili “Salonda voleybol, basketbol, hentbol, tenis, salon sporları, uzakdoğu sporları gibi birçok sportif etkinlik düzenlenebilecek. 7’den 70’e tüm yaş gruplarına hitap edecek salonunun alt katında ise 5 adet işyeri hizmet verecek.” detaylarını verdi. 

“ŞİMDİDEN BOLUMUZA HAYIRLI OLSUN” 

Kuzey mahallelerinin ortak kullanıma açılacak projeyle ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sağlıklı yaşam için spor yatırımlarına önem verdiklerini belirterek, “Şehrimizin güneyindeki mahallelerin ortak kullanımı için Alpağut Mahallesi’ne çok amaçlı bir spor salonu inşa edeceğiz. Bu komplekste halkımızın sağlıklı yaşamlarını desteklemek için sporla ve sportif etkinliklerle buluşturacağız. Ben şimdiden Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

3 yorum yapılmış
  • Yuksel14
    8 Mart 2024 • 03:36
    la stad yapmıcanmı....
  • DORUCU
    8 Mart 2024 • 07:35
    Dağ kent de 404 tane sosyal konut yapacaktın arsa sını sattın bunuda kesin yaparsın kimse görmez
  • Adalet
    8 Mart 2024 • 10:55
    Tanju Özcan ateş bacayı sardı bu güne kadar hangi hayırlı işi yaptınız mangal da kul bırakmıyor sun mevlam neyler neylerse güzel eyler her şeyin hayırlısı diyelim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.