VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ İGM ADAYLARI SAHADA...

6 Mart 2024

....................................................

“İşimiz hizmet, sevdamız Bolu” sloganı ile AK Parti Bolu İl Genel Meclisi adayları vatandaşlarla bir araya gelerek destek istiyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Bolu İl Genel Meclisi adayları, vatandaşın gönül teline dokunmaya devam ediyor. Gittikleri her köyde büyük bir coşkuyla karşılanan adaylar, köy köy dolaşıp destek istiyor. 1’inci sıra adayı Ekrem Çetinkaya, 2’inci sıra Zerrin Yavuz Açıkalın, 3’üncü sıra adayı Samet Kocadağ, 4’üncü sıra adayı

İsmail Eker ve 6’ıncı sıra adayı Ümit Tomurcukgül ve teşkilat mensupları dün merkeze bağlı Küplüce, Merkeşler, Taşçılar, Semerciler, Tokmaklar, Müstakimler, Değirmenbeli, Aşağıçamlı ve Çatakören köylerine giderek vatandaşlarla kucaklaştı.

“25 YILDIR HEP AK KALDIM, HİÇ KARARMADIM”

AK Parti Bolu İl Genel Meclisi adaylarını gören bir vatandaş, “Partimiz kurulduğundan beri hiç kararmadım. Hep AK kaldım. Biz hizmet edene aşığız. Yolunuz açık olsun. Hem sizlere hem de Cumhurbaşkanımıza ne olursa olsun tam destek vereceğiz” diyerek destek verdi.

1 yorum yapılmış
  • Mustafa
    6 Mart 2024 • 16:48
    Adaylar gittiği köyde ne vaat ediyor merak ediyorum.Mesela köye belediye otobüsü çıkacak,veya köy yerleşim alanı genişletilip köy karar defterine göre yapılan binaların tarım alanından çıkartılacağını mı,köy evlerinde kura ile değilde isteyen herkese mantolama imkanı,isteyen her köylüye kurasız,faissiz taksitle ekipman ve hayvan desteği merak ediyorum bunların hangisini vaat ediyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.