VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER, ÖZCAN'A SERT YÜKLENDİ “2019’ DAKİLERİ YAPTIN MI Kİ 2024’TE VAAT ETTİKLERİNİ YAPACAKSIN?”

5 Mart 2024

.....................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Tanju Özcan’ın proje tanıtım toplantısında göz boyamak için bol keseden attığını söyleyerek sert yüklendi. Güner, “2019’dakileri yaptın mı ki 2024’te vaat ettiklerini yapacaksın?” dedi. 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Tanju Özcan’ın geçtiğimiz pazar günü düzenlediği proje tanıtım toplantısının ardından Özcan’a sert yüklendi. Özcan’ın göz boyamak için bol keseden vaatlerde bulunduğunu iddia eden Güner, geçmiş dönemlerde verilen vaatleri hatırlatarak, “İnsan sormaz mı? Madem bunları yapacağını söylüyorsun da 2019’da söz verdiklerini neden yapmadın? 2019’daki proje tanıtım toplantısına yapacağım dediğin; ihtiyaç sahipleri için 404 sosyal konut nerede, bölgenin en büyük botanik parkı nerede, yeni stadyum nerede, dev sosyal tesis nerede, kültür sanat merkezi nerede, yaşlı yaşam merkezi nerede, 10 bin araçlık otopark nerede, vizyonkent projesi nerede, yeni konseptte Kızılay Otoparkı nerede, Gölköy su sporları merkezi nerede? Bunların hiçbiri yok.” dedi. 

 “2019’ DAKİLERİ YAPTIN MI Kİ 2024’TE VAAT ETTİKLERİNİ YAPACAKSIN?” 

 Özcan’ın 2019’da verdiği vaatleri yerine getirmediğini ifade eden Güner, “Yapmadığının yanında bunların yapılacağı arazilerin bir kısmını da sattı. 2019’dakileri yaptın mı ki 2024’te vaat ettiklerini yapacaksın? Artık kimse senin sözlerine inanmıyor. Hani hep derdin ya ‘Benim için yapılan haberlerin altındaki yorumlara bakın nasıl destek aldığımı görürsünüz’ diye, şimdi bakıyoruz da yüzde 80’i sana güvenmediğini, yapmayacağın vaatlerde bulunduğunu ve yalan konuştuğunu söylüyor. Bolu için Gerçek Projeleri Gerçek Vizyonu, 9 Mart’taki 101 projemizin tanıtım toplantısında Adayımız Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol açıklayacak. 31 Mart sonrası da halkımız yeniden eser ve hizmet siyaseti ile tanışacak” diye konuştu.  

“MADEM SUYA YÜZDE 50 İNDİRİM YAPABİLİYORDUN DA 5 YILDIR NİYE EN PAHALI SUYU KULLANDIK” 

Söz konusu tanıtım toplantısında Tanju Özcan’ın emeklilerin içme suyuna yüzde 50 indirim yapacağını açıkladığını hatırlatan Suat Güner, “Geçtiğimiz günlerde de herkesin suyunda yüzde 50 indirimi gittiğini söyledi. Madem yüzde 50 indirim yapabiliyordun da 5 yıl boyunca neden Türkiye’nin en pahalı suyunu içtik? Neden bu kadar yıl bu kadar yüksek su bedelleri ödedik? Tamamen algı oluşturmaya çalışıyor, popüler davranıyor. Yine aynı programda, Altındağ Belediye Başkan adayımız ile görüştüğünü ve ondan misafirhane için arsa sözü aldığını iddia etti. İki taraf ile de konuştum, böyle bir görüşmeleri hiç olmamış. Yani Özcan, tamamen yalanlar üzerine kurulu bir siyaset anlayışı izliyor ve siyasi kurnazlık peşinde koşuyor. İnsanların aklıyla dalga geçmeyi bırakması gerekiyor. İnsanımız artık bu siyaset anlayışından bıktı ve yoruldu. Bunlara gerek yok. Gerçekler ve faydalar üzerinden yürüyelim” şeklinde konuştu.  

 “101 PROJEMİZ İLE BOLU BÜYÜK BİR GELİŞİM VE DEĞİŞİM YAŞAYACAK” 

9 Mart Cumartesi günü düzenleyecekleri proje tanıtım toplantıları hakkında da bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Suat Güner, “Vizyoner ve Rasyonel 101 projemizi milletimizin takdirine sunacağız. Halkımızla, sektör temsilcilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, uzmanlarımızla ve muhataplarıyla görüşülüp en ince ayrıntılarına kadar düşünülüp hazırlanan projelerimiz inanıyoruz ki şehrimizde büyük bir değişime ve dönüşüme vesile olacak. Hükümetimizin desteği ile şehrimizde bu gelişimi hızlıca yaşayacağız. 5 yıllık boşa geçen arayı en süratli şekilde kapatacağız. Muhammed Emin Demirkol ile Bolu, Gerçek Belediyeciliği bir kez daha görecek. Burada şunu da vurgulamak gerekiyor ki; CHP’li veya başka partili belediyelerin olduğu kentlere baktığımızda belediye hizmetlerinin ne kadar aksadığına, belediyelerin ne kadar kötü yönetildiğine ve proje anlamında nasıl sınıfta kalındığına şahit oluyoruz. O yüzden merkezi yönetim ile birlikte çalışmak, anlaşmak şehir için çok çok önem arz ediyor. Bu minvalde biz, AK Parti iktidarımızın katkıları ile şehrimizi sağlıktan turizme, ulaşımdan ekonomiye, spordan sanayiye her anlamda geliştireceğiz, büyüteceğiz. Bunun sözünü rahatlıkla verebilirim” açıklamalarında bulundu. 

 

7 yorum yapılmış
  • Karacasulu
    5 Mart 2024 • 10:04
    Seninde dediğin gibi merkez yönetimle ayni partiden olamadıkları için istediklerini yapamıyorlar engelleniyorlar,
  • Sebenli
    5 Mart 2024 • 12:27
    22 yıldır yapacağız denilen projelerin kaçta kaçını yaptınız Çuvaldızı önce kendine batır
  • Mustafa
    5 Mart 2024 • 13:59
    Engel olmasaydınız yapacaktı Suat..
  • Bolubeyi
    5 Mart 2024 • 14:12
    Tanju Özcanın tek derdi siyasi bekasıdır. Boluyla ilgili bi çabası hedefi yok. Buna adınız gibi inanın. Şehrin bi büyümesine gelişmesine bakın objektif bir gözle görürsünüz.
  • Bolulu14
    5 Mart 2024 • 17:15
    Satarken engelleyen yok nasılsa dimi Tanjucular zaten her proje yapamayan engellendim diyor yersen
  • Aydn
    5 Mart 2024 • 21:49
    Her kesin derdi kapı kapı seçime kadar dolaşıp vatandaşın oyunu alıp...Verdiniz yetki ile Tarla...arazi.. ve cebinden para pul çalmak...18. maddde ile Vergi yoluyla... Parti değişir.Zihniyet değişmez.Referansla Belediye ye personel doldurup yüksek maaş verip.olmayan koltukta oldurmak
  • Gerek
    6 Mart 2024 • 02:34
    Akp hükümeti yapılan projeleri bekletip onay vermediği için olabilir mi.Hükümet şu koltuktan bir gün düşecek.İşte o zaman halk bir nefes alır.İş de yürür ekonomi de düzelir gençlerde gelecek kaygısı çekmez.Yeterki halkın sırtından inin bıktık artık.Tanju Özcan farklı bir şekilde kazanacak size inat.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.