VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAADDİN YILMAZ DEMİRKOL İLE KAPI KAPI GEZİYOR

5 Mart 2024

......................

Bolu'da 3 dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a destek için sahaya indi. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a destek vermek için Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sahaya indi. Her zaman Demirkol’un arkasında olacağını “Dürüstlüğü, beyefendiliği, çalışkanlığı ile Bolu'ya birçok kazandırabilecek bir isim. Ben bu sebeple hep kendisinin arkasında olduğumu söylüyorum.” sözleriyle aktaran Yılmaz, Demirkol ile kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan destek istedi. 

“ÖZCAN’IN BOLU GİBİ BİR DERDİ YOK” 

Tanju Özcan’ın Bolu gibi bir derdi olmadığını ifade eden Yılmaz, "Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte Bolu sadece bunun yaptığı şovlarla, sosyal medya paylaşımlarıyla, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yıkmak için yaptığı yürüyüşle gündeme geldi. Bolu belediyenin hiç bir projesiyle gündeme gelmedi. Çünkü onun Bolu gibi bir derdi yok.” şeklinde konuştu. 

“BİZİM ÖZNEMİZ BOLU’DUR” 

Öznelerinin Bolu olduğunu ve Demirkol’un bu bilince sahip olduğunu belirten Yılmaz, “Her zaman söylediğim bir şey vardır. Bizim öznemiz Boludur. Muhammed Emin Demirkol'da bu bilince sahip birisi. Dürüstlüğü, beyefendiliği, çalışkanlığı ile Bolu'ya birçok şey kazandırabilecek bir isim. Ben bu sebeple hep kendisinin arkasında olduğumu söylüyorum. Bolulu vatandaşlarımız şunu unutmasın; oraya buraya elektrik lambası bağlamakla Bolu'ya hizmet olmuyor. Tanju Özcan'ın elle tutulur hayata geçirdiği bir tane projesi yok. Adam 5 yılda bir camiyi bile bitiremedi." dedi. 

Yılmaz, Boluluların kendisine gösterdiği ilgiye de teşekkür ederek, "Bolulular çok vefalı insanlardır. Allah bana bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmeyi nasip etti. Kendileri ile hasbihal etme imkanı buldum. Her zaman ben onların yanındayım." ifadelerini kullandı. 

 

  • ALAADDİN YILMAZ DEMİRKOL İLE KAPI KAPI GEZİYOR
  • ALAADDİN YILMAZ DEMİRKOL İLE KAPI KAPI GEZİYOR
  • ALAADDİN YILMAZ DEMİRKOL İLE KAPI KAPI GEZİYOR
  • ALAADDİN YILMAZ DEMİRKOL İLE KAPI KAPI GEZİYOR
3 yorum yapılmış
  • Naim
    5 Mart 2024 • 10:22
    Bu iş alattinsiz olmuyormu adam zaten memlekete zarar neyine muhtaçsınız anlamadimki
  • Ali
    6 Mart 2024 • 06:39
    Size oy moy yok . Topunuz birlikte gezsenizde nafile.
  • Tesbitci
    6 Mart 2024 • 18:43
    AlADDİN in zoraki geldiği yüz ifadesinden nasıl belli. :))))))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.