VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DURAK, VEFATININ 24. YILINDA İZZET BAYSAL'I ANDI

5 Mart 2024

...................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, Bolu’nun babası büyük hayırsever İzzet Baysal’ın vefatının 24. Yıl dönümü sebebiyle “İzzet Baysal’ı Anlamak” başlıklı bir anma mesajı yayınladı. 

MHP Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, Bolu’nun babası büyük hayırsever merhum İzzet Baysal’ın 24. Ölüm yıldönümünde bir anma mesajı yayınladı. Durak, “İzzet Baysal’ı Anlamak” başlıklı mesajında “Vefatının 24. seneyi devriyesinde Bolu’muzun babası, bizlerin medarı iftiharı Merhum İzzet Baysal büyüğümüzü rahmet ve minnetle anıyorum. İzzet Baysal, yaşamı boyunca tüm yaptıklarıyla Bolu ve Türkiye’miz için müstesna bir şahsiyet olarak gönüllerimizde ölümsüz bir yer edinmiştir. Onu önemli kılan ve yediden yetmişe tüm Boluluların İzzet Babası yapan şey, karşılıksız yapmış olduğu iyiliklerdir. O, hayatı boyunca büyük hayırlarda bulunmuş ve on binlerce öğrencinin yetişmesine, hastaların şifa bulmasına, yaşlıların huzur içerisinde hayat sürmesine vesile olmuştur. Ülkemizin nitelikli insan gücüne ulaşmasına öncülük etmiştir. 

İzzet Baysal, sadece yaşadığı dönemi değil, Bolu’nun geleceğini de düşünerek bir vakıf kurmuş ve kurmuş olduğu “İzzet Baysal Vakfı”yla iyiliklerine vefat ettikten sonra da devam etmektedir. Bu İyiliklerin hayata geçirilmesinde İzzet Baysal’ın yaşamı boyunca şiar edindiğini “planlı yaşamak, çok çalışmak, tasarruflu olmak ve israftan kaçınmak “düşüncesi, vakfın vazgeçilmez ilkeleri olarak kabul edilmiştir. Bu ilkeler, sadece İzzet Baysal Vakfının değil bizlerin de yaşam ilkesi ve ahlakı olmuştur.” ifadelerini kullandı. 

“KARŞILIKSIZ SEVMEYİ VE İNSANA KARŞILIKSIZ HİZMET ETMEYİ İZZET BAYSAL’DAN ÖĞRENDİM” 

Karşılıksız sevmeyi ve insana karşılıksız hizmet etmeyi İzzet Baysal’dan öğrendiğini söyleyen Durak, “Şunu çok açık bir yüreklilikle söyleyebilirim ki vatanı karşılıksız sevmeyi ve insana karşılıksız hizmet etmeyi, İzzet Baysal’dan öğrendim. Onun ölümü sonrasında gazetelerin attığı manşetler “Bolu Babasını Kaybetti”, “Bolu Öksüz Kaldı” şeklinde olmuştu. Gerçekten de bir şehir nasıl öksüz kalır, onun vefatıyla tüm Bolulular bunu en acı şekilde hissetti.” 

Bugün bir kez daha tüm Bolulu hemşerilerime söz vermek istiyorum. İzzet Baysal’ın izinden asla ama asla ayrılmayacağım. Onun Bolu için yaptıklarını belediyecilik anlayışımın esin kaynağı haline getireceğim. Şehrime ve insanlarımıza hizmet etmeyi her şeyden aziz bileceğim. “İzzetli” bir yaşam için dürüstlükten, çalışkanlıktan ve adaletten asla taviz vermeyeceğim. Aziz hatıralarınız önünde saygı, sevgi ve hürmetle eğiliyorum. Ruhunuz şad olsun.” şeklinde konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • Bakinal
    5 Mart 2024 • 04:00
    Boluya yakişan bir belediye başkanı geliyor İzzet Baysal ruhuyla bolu yeniden şaha kalkacak İzzet Baysal ruhu VAKTİ GELDİ'ğinde tekrar can bulacak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.