VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLHAN DURAK ÖĞRENCİLERLE SİNEMADA BULUŞTU

3 Mart 2024

................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, sınav stresinden biraz olsun uzaklaşmak isteyen öğrencilerle sinemada buluştu.  

Seçim çalışmalarında, projelerinde gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ile gençlere önem verdiğini vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Milli Savunma Üniversitesi sınavına giren öğrenciler ile sinemada bir araya geldi. AVM 14 Burada yer alan “PARİBUCİNEVERSE”de gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler sınav stresinden uzaklaşarak keyifli dakikalar geçirdi. Etkinliğe katılan öğrenciler sinema çıkışında Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’a teşekkürlerini iletti.  

“GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 

Gençlerin kendileri için önemli olduğunun vurgusunu yapan Durak “Gençlerimizin bu stresli dönemlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek, bu yorucu sürecin ardından keyifli saatler yaşayabilmelerini sağlamak bizler için çok önemliydi. Her platformda dile getiriyoruz. Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimiz için hazırladığımız çok önemli projelerimiz de var. İnşallah 31 Mart’ta seçimleri kazandıktan sonra gençlerimiz için yine bu şekilde etkinlikler düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi. 

3 yorum yapılmış
  • Ahmetbozku
    3 Mart 2024 • 16:05
    Gençliğin verdiği dinamizim ile her daim gençlerin yanında olan bir belediye başkan adayı inşallah gençlerde VAKTİ GELDİ'ğinde bu genç başkanın yanında yer alacaklar.
  • Semen
    3 Mart 2024 • 16:42
    Başkan adayı değil influencer adayı beğen,paylaş,takip et, yorum yap nedir ya!
  • Sorsana
    3 Mart 2024 • 18:40
    Beş yıllık MSÜ mezunu bir teğmenle, 45 günlük eğitimle bekçi olan ilk okul bekçinin aynı maaşı alıyor dersem bilir misin Durak bilmezsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.