VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK? KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

1 Mart 2024

......................................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) alınan verilere göre Bolu’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.  

 Baharın habercisi cemrelerin düşmesiyle beraber hava sıcaklıklarının artması beklenirken sıcak havaları özleyenlere sevindiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre Bolu’da önümüzdeki hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine seyredecek. Tahminlere göre en yüksek hava sıcaklığı 20 dereceyi en düşük hava sıcaklığı 0 dereceyi gösterecek. Hava durumu önümüzdeki günlerde güneşli, parçalı bulutlu ve bulutlu olarak seyredecek.   

 HAFTA SONU YAĞIŞ BEKLENİYOR  

 Alınan verilere göre, güneşli olarak başlayan ve bulutlu olarak devam eden haftanın ardından hafta sonu yağış etkili olacak. Hafta içi yükselen nem yerini yağmura bırakacak.  

 Öte yandan 15 günlük verilere göre Türkiye ve ilimiz genelinde kar yağışı beklenmezken, geçtiğimiz kış aylarında beklenen kar yağışının yağmamasıyla beraber barajlardaki doluluk oranı gündeme geldi. Bahar aylarında beklenen yağışın düşmediği takdirde, büyük şehirler başta olmak üzere barajların alarm vereceği ve ilerleyen süreçte su sıkıntısının yaşanabileceği uzmanlar tarafından ön görülüyor. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.