VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYHAN ÇELİKKOL’DAN ÖZCAN’A YANIT GECİKMEDİ

29 Şubat 2024

...............................................................

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan katıldığı programda, “Bugün PKK Türkiye’ye silah bıraksa MHP ve DEM kalmaz.” dedi. Tanju Özcan’dan ‘Bu şahsiyet’ diyerek bahseden MHP İl Başkanı Ayhan Çelikkol, “Bu iftiralar bu şahsiyetin çaresizliğinin göstergesidir. 31 Mart akşamı yalpalayıp düşmekten başka bir sonu olmayacaktır” diye açıklama yaptı.

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, TV100’de canlı olarak yayınlanan ve Kübra Par’ın sunduğu Farklı Açılar programında ülkücü camiayı ayağa kaldıran çok çarpıcı sözlere imza attı. Özcan, terör örgütleri ve terörle mücadelede 2 partinin samimi olmadığını ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) arasında yer alan 2 parti için herhangi bir terör saldırısında sessiz kalacaklarını ifade eden Özcan, “Samimi falan değiller. Bugün PKK denen örgüt Türkiye’ye silah bıraksa 2 tane parti kapıya kilidi vurur. Ne MHP kalır ne DEM.” şeklinde konuştu.

Tanju Özcan’ın açıklamalarının üzerine MHP İl Başkanı Ayhan Çelikkol, sert açıklamalarda bulundu.

“31 MART AKŞAMI YALPALAYIP DÜŞMEKTEN BAŞKA BİR SONU OLMAYACAKTIR”

Tanju Özcan’ın Milliyetçilik adı altında tiyatro yaptığını ifade eden MHP İl Başkanı Ayhan Çelikkol, “Partimizi töhmet altında bırakarak “pkk silah bırakırsa MHP kapısına kilit vurur”, diye nitelendiren DEM’lenmiş siyasetin temsilcisine cevabımız şudur: MHP, kandan, karışıklıktan ve kavgadan beslenen anlayışa hiçbir zaman sahip olmamıştır. Bizim özümüz de son sözümüzde Türkiye’dir. Biz Milliyetçi-Ülkücü hareketiz, biz Türklüğün ve Türkiye’nin Beka davasıyız. Biz “Ne mutlu Türk’üm Diyene” sözüne bağlanan, teslim olan bedenleriz. MHP’ye hayasızca bu iftirayı atan şahsiyet, önce ekmeğini yediği, suyunu içtiği Türk’ün öz yurdu, Köroğlu diyarı güzel Bolu’muz da Bolu Belediye Başkanlığı yaptığı süre içerisinde Bolu halkının vergileri ile Bolu Belediyesi bütçesinden maaşı ödenen Hdp sevici danışmanının hesabını Bolu halkına vermelidir. Daha sonra yüzü kalırsa bize laf yetiştirmeye çalışabilir. Bu iftiralar bu şahsiyetin çaresizliğinin göstergesidir. Milliyetçilik adı altında yaptığı tiyatro, Bolulu hemşehrililerimizin nazarında sona ermiştir. Bu iftirayı atan şahsiyetin 31 Mart akşamı yalpalayıp düşmekten başka bir sonu olmayacaktır” dedi.

4 yorum yapılmış
  • melungeon14
    29 Şubat 2024 • 16:08
    doğru söylemiş..hem yan sanayisiniz..ülke satılsa bile ses yok..milliyetcilik-ülkücülük ayaklarına yatıyorsubuz..nerde mefya ve kabadayılığa meyilli kişiler varsa ülkücüyüz deyekten ülkü ocaklarına yanaşıyor...
  • Tesbiti
    29 Şubat 2024 • 18:35
    Boş yapma başkan
  • OYCAY
    1 Mart 2024 • 01:09
    bu seçim değişti mi ? cumhurbaşkanlığı seçimimi oldu yada bolu bb adayları bahçeli ile erdoğan da bizim haberimiz mi yok. her yerde 2 liderin resimleri asılmaya başlandı. akp araçlarında bolu şarkısı yerine erdoğan şarkıları çalmaya başladı. mhp her yere bahçe linin posterlerini asıyor. Bu iki partinin bb adayları kazanamayacaklarını anlayıp kendileri yerine liderleri üzerinden mi propaganda yapmaya başladılar. hani bizi normalde seçilemeyeceğiz ama liderler
  • Tesbiti
    1 Mart 2024 • 19:24
    Ülkeye milyonlarca yabancı soktular, Utanmadan milliyetçiyiz diyorlar. Sahte milliytçi bunlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.