VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ÇOK ÇARPICI SÖZLER...

29 Şubat 2024

..........................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan katıldığı programda çok çarpıcı sözlere imza atarak ülkücü camiayı ayağa kaldırdı. Özcan “Bugün PKK Türkiye’ye silah bıraksa MHP ve DEM kalmaz.” dedi. Özcan’ın bu sözlerine sunucu Kübra Par “Bu sözleriniz olmadı. O zaman birileri de derki yarın bütün sığınmacılar gitse Tanju Özcan diye biri kalmaz.” diyerek tepki verdi. 

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, TV100’de canlı olarak yayınlanan ve Kübra Par’ın sunduğu Farklı Açılar programında ülkücü camiayı ayağa kaldıran çok çarpıcı sözlere imza attı. Özcan, terör örgütleri ve terörle mücadelede 2 partinin samimi olmadığını ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) arasında yer alan 2 parti için herhangi bir terör saldırısında sessiz kalacaklarını ifade eden Özcan, “Samimi falan değiller. Bugün PKK denen örgüt Türkiye’ye silah bıraksa 2 tane parti kapıya kilidi vurur. Ne MHP kalır ne DEM.” şeklinde konuştu. 

Moderatör Kübra Par, Özcan’ın sözlerine karşı “Bu sözleriniz olmadı. MHP kalmaz demeniz olmadı. O zaman birileri de derki yarın bütün sığınmacılar gitse Tanju Özcan diye biri kalmaz.” ifadelerini kullandı. 

5 yorum yapılmış
  • Bakhele
    29 Şubat 2024 • 12:11
    Sen ilkönce kendi genel başkanına kendi danışmanına söyle PKK dan ayrılın itirafçı olun die.Fetö temaslarınızı söyle
  • ADAM
    29 Şubat 2024 • 15:49
    başkan haklı.
  • Adalet
    1 Mart 2024 • 01:27
    Bu Tanju Özcan ne yapmak istiyor nereden konusup halkın iradesini karıştırıp milletin aklı ile dalga geçip bir dönem daha belediyeyi alsam diye bakıyor ama 5 Yılda ne yaptı diğer 5 Yılda ne yapacak her kes insan kimse kimseyi küçük göremez ama görünen köy kılavuz istemez CHP' bu güne kadar hangi hayırlı işi yapmış bu vatan millet düşmanlığı neden TBMM'de fetoculeri meclise davet edip karıştıran kim 15 temmuz 2016 da 253 kişinin şehit olmasına vesile
  • Vatandas
    1 Mart 2024 • 02:32
    Okullardan öğrenci andını kaldırttılar. Öğrenci andının sonundaki "...Ne mutlu Türküm diyene!"sözünün arkasında bile duramadılar.
  • Ali
    2 Mart 2024 • 03:15
    DEM diye bir parti kalmazsa CHP nasıl bir belediye başkanlığı seçimini kazabilir ki? İktidara gelme şansı zaten sıfır, Türkiye'de CHP'nin alacağı maksimum oy %25-30 arası bir rakam, PKK'nın siyasi uzantısı partiler olmasa CHP diye bir parti kalmaz. KENT UZLAŞISI imiş, bal gibi DEM ile ittifak yapıyoruz diyemiyorlar, milleti salak yerine koyuyorlar. Vatandaş yer mi bu numaraları, yemezzzzzz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.