VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA YILTAŞ VAKFI KURULDU

29 Şubat 2024

.............................

Yıltaş Mağazacılık A.Ş. önceden yürütmekte olduğu sosyal yardımlaşma ve sorumluluk projelerine artık Yıltaş Vakfı üzerinden kesintisiz olarak devam edecek. 

 Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, 27/02/2024 32473 sayılı Resmi gazetede Bolu’da Yıltaş Vakfı’nın kurulduğunu açıkladı. 

Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamayı, toplumsal dayanışmayı geliştirip güçlendirmeyi, yardımlaşmayı artırmayı, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yardımlar yapmayı hedefleyen Yıltaş Vakfı kuruldu. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı ise Yıltaş Mağazacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım oldu. 

 Yıldırım; “Bugüne kadar çok sayıda sivil toplum kuruluşunda eğitim, sürdürülebilir kalkınma ve dezavantajlı gruplar için mücadele olmak üzere çeşitli projelerde yer aldık. Bu edindiğimiz tecrübeyle kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Yıltaş Vakfı ile bir adım daha ileriye taşıyarak kuruluş amacımız olan yoksullukla mücadele kapsamında kaynakların etkili bir biçimde kullanılmasını veY ardıma ihtiyacı olan herkesin yanında olmak Hedefimize bizleri bir adım daha yaklaştırdı.”şeklinde konuştu. 

3 yorum yapılmış
  • Semratoprak
    29 Şubat 2024 • 10:02
    Hayırlı günler yardım amaçlı ise yardımlarınızdan yararlanmak isterim
  • DAKENTL
    29 Şubat 2024 • 16:54
    BU YILTAŞ MAĞAZASI ÇOK TERS BİR YERDE KALIYOR. YENİ BİR MAĞAZA DAHA AÇMASI LAZIM BENCE. SANAYİ KARMAŞASINDAN MAĞAZAYA VARMAK GÜÇ OLUYOR.İSTANBUL YÖNÜNDE BİR MAĞAZA BEKLİYORUZ. DAHA NEZİH BİR YERDE. ÖZDİLEK GİBİ
  • ORTAKLARGAYRMENKUL
    2 Mart 2024 • 18:20
    Tebrik ederim Başarılarınızın devamını dilerim umarım bu girişiminize ciddi destekler de gelir saygılarımla kutluyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.