VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

COŞKUNYÜREK'TEN BOLU'YA KÜTÜPHANE MÜJDESİ

27 Şubat 2024

............................

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, "Bolu'ya yakışan bir kütüphane yapacağız." dedi.  

Yeni Kütüphanenin eski adliye binasının olduğu alana yapılacağını belirten Milletvekili Yüksel Coşkunyürek," 24 saat hizmet veren, huzurlu, konforlu, ferah çalışma ve okuma salonlarına sahip, her yaştan hemşehrimize eşsiz bir kütüphane deneyimi ile çok sayıda kitap ve kaynağa erişim imkanı sunacağımız kütüphanemizde sınırsız internet, teknolojik olanaklar, konferans ve toplantı salonu, kafeteryası, yemyeşil bahçesiyle bilginin, eğitimin, kültürün, sanatın, yaşamın ve geleceğimiz olan gençlerimizin merkezi olacak bir kütüphaneyi inşallah Bolu'muza kazandıracağız. 

 Bir kitap medeniyetinin evlatları olarak şehrimizde eksikliğini hissettiğimiz, bizleri heyecanlandıran bu eserimizle önemli bir ihtiyacı karşılayacağız. 

 Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz burada kitap okuyarak, ders çalışarak çok iyi liseleri, üniversiteleri kazanacaklar. Üniversiteli gençlerimiz burada sınavlarına hazırlanacaklar bunun yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine en üst seviyede katkı sunacaklar.  

 Burada kendilerini çok iyi yetiştirecek gençlerimiz de ülkemize, milletimize hayırlı hizmetlerde bulunacaklar inşallah. Bunun için Gençlik Merkezlerimiz de olduğu gibi kütüphanemizde de her türlü imkanı sağlayacağız. Çocuklardan gençlere, üniversite öğrencilerinden akademisyenlere kadar geniş bir kitleye hitap edecek kütüphanemiz Bolu'muzu eğitimde ve kültürde şampiyonlar ligine çıkaracak. 

 Bizleri çok heyecanlandıran bu projemizin şimdiden her şeyin en iyisine lâyık olan hemşehrilerimize, gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

4 yorum yapılmış
  • melungeon14
    27 Şubat 2024 • 16:34
    bence gereksiz pek yoğun olmuyor..eski yeri yeterli..ama 4 katlı olup 1 katı yeterli olur..kütüphane ilave olarak kurs bölümleri olabilir..
  • Tark
    28 Şubat 2024 • 00:19
    Tanju Başkan eski adliyeyi kütüphane için istedi vermediniz. Yer ve fikir çok iyiydi ama muhalefetten Belediye Başkanı olduğu için kabul edilmedi. Tanju Başkan seni yine seçeceğiz emin ol :)
  • Bolulu14
    28 Şubat 2024 • 18:47
    Tanju ya eski cezaevide verildi e sonuç yıllardır bekliyor. Ortasından yol geçirdi. Diğer yerler bomboş yapsana park yürüyüş yolu o bölgede spor yapacak yer bile yok boşa konuşuyorsunus lâ ne Tanju severmişsiniZ be satmadık yer bırakmadı hala Tanju ne yaptı 5 yıldır Boluya koca hiç yeni başkan geldiğinde borçlar çıkacak bakalım ne yüzle konuşacaksınıs
  • ADAM
    29 Şubat 2024 • 01:48
    SAYIN VEKİLİM ULAŞTIRMA BAKAN YARDIMCILIĞI YAPTINIZ BOLUYA BİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI GEREKİRKEN YAPTIRAMADINIZ ŞİMDİ GEREKMEYEN ŞEYLER Mİ YAPTIRACAKSINIZ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.