VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİANCA HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI

23 Şubat 2024

.........................

Bolu'da Orkim Ortaklar Boya San. ve Paz. A.Ş.'nin Bianca Stella markalı ürünlerini taklit etmesine karşı yürütülen hukuki mücadele sonuç verdi. Bianca Stella markasının tedbir talebi mahkeme tarafından kabul edildi. 

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Yeniçağa'da gerçekleşen bir baskın sonucunda "Bianca Stella" markalı ürünlerin taklit edildiği tespit edilmiş ve ilgili ürünlere el konulmuştu. Bunun üzerine başlatılan hukuki süreç, şimdi Bakırköy 1. Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi'nin verdiği tedbir kararıyla devam ediyor. Mahkeme, taklit ürünlerin piyasaya sürülmesini önlemek amacıyla Orkim Ortaklar Boya San. ve Paz. A.Ş. nin 500 bin TL teminat yatırmasını talep etti. 

Orkim Ortaklar Boya San. ve Paz. A.Ş., Bianca Stella markasının taklit edilmesine karşı başlattığı davalara ilişkin olarak yargılanmaya devam ediliyor. Yeniçağa'daki imalathane sahiplerinin "Stella" ibareli marka tescillerine ilişkin beyanları, farklı yargı mercileri tarafından verilen tedbir kararları ile devam ediyordu. 

Bu durum, hukuki sürecin halen devam ettiğini ve Orkim Ortaklar Boya San. ve Paz. A.Ş.'nin Bianca Stella markasının korunması için mücadelesinin devam ettiğini gösterdi. 

1 yorum yapılmış
  • yalanhaber
    27 Şubat 2024 • 04:34
    Tamamen yalan haber bir arkadaşın para ile vermiş olduğu reklam. Bolunun yükselen değerini memleketini satıyorsunuz bu asılsız haberdir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.