VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR İYİLİK HAREKETİ TEDER

21 Şubat 2024

............................

Bolu’nun Tepecik Mahallesi mevut muhtarı ve muhtar adayı Mehmet Çetin’in kurucusu olduğu Bolu Tepecik Eğitim Kültür Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği TEDER, Bolu’ya örnek olmasını hedeflediği proje ve çalışmalarını sürdürüyor. 

Muhtarlığı kazanmasından itibaren yeni hedefler üreten Mehmet Çetin, muhtarlık yetki ve bütçesi yeterli olmadığı kanaatine vararak bir dernek kurma fikrini hayata geçirecek. Çetin, kısa adı TEDER olan “Bolu Tepecik Eğitim Kültür Gençlik ve Sosyal Yardımlaşma Derneği”ni kuruyor. Yeni kurulan bir dernek olan TEDER hızlıca faaliyetine başlayarak bu yıl için gerçekleştirmesi planlanan proje ve faaliyetinin tüm ayrıntılarını hazırladığını duyurdu. 

Derneğin Amacı, Çalışma Konuları ve Faaliyet Alanını; “Bolu Tepecik Mahallesini güzelleştirme, eğitim, kültür faaliyetleri, gençlerin eğitimi, maddi ve manevi olarak desteklenmesi, ayni ve nakdi yardımlar yapmak, sosyal yardımlaşma ve insani yardım faaliyetlerinde bulunmak amacı ile kurulmuştur. Bu amaca uygun olarak yurt içinde faaliyet gösterecektir” şeklinde tanımlayan Mehmet ÇETİN, aynı zamanda dernek üyeleri ve mahalle halkı arasında beşeri münasebetlerin geliştirilmesi ve devam ettirilmesi için yemekli toplantılar, kültürel geziler ve etkinlikler düzenlemek veya üyelerinin bu tür etkinliklerden yararlanmalarını sağlamanın da öncelikli amaçlarından olduğunu söyledi.  

Tepecik halkının çoğunluğu tarafından onaylanan ve destek gördüğü ifade edilen TEDER birkaç gün önce ilk olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tüm üyelerin desteği ile yeniden Dernek Başkanı olarak seçilen Çetin; üyelere ve Tepecik Halkına teşekkür ettiği açıklamasında “birçok nitelikli, rasyonel ve insana dokunan, değer oluşturan proje ve etkinlik ile 2024 yılı ve sonrasının Tepecik Mahallesi adına çok güzel geçeceğinin de işaretini verdi. Öncelikle tüm Tepecik halkını ve komşularını, TEDER’e üye olmaya, destek olmaya davet eden Çetin, herkesi “Bir Gönüle Dokunmaya” davet ediyorum dedi. 

 

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    21 Şubat 2024 • 16:24
    Hangi cemaat bunlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.