VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER O İDDİALARI YALANLADI

19 Şubat 2024

..........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'in istifa edip İl Genel Meclisine aday olacağına dair çıkan haberler üzerine açıklama yapan Güner, il başkanlığı görevine devam edeceğini söyledi.  

AK Parti Bolu İl Başkanlığı görevinden istifa edeceği ve İl Genel Meclisine aday olacağı kamuoyuna yansıyan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, konuyla ilgili açıklama yaptı. İstifa etmeyeceğini ve İl Genel Meclisine adaylığının söz konusu olmadığını belirten Güner, "Tüm gücümüzle yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Adaylarımız hazır, listelerimiz hazır. Tek hedefimiz ise Bolu'ya daha iyi hizmet sunabilecek kadroları halkımızın önüne çıkarmak. Bolu halkı her zaman yanımızda oldu. Bundan sonra da olacaktır. Bolumuzun gerçek belediyeciliği göreceği günler çok yakındır." dedi.

4 yorum yapılmış
  • yuksel14
    19 Şubat 2024 • 12:34
    akıl var fikir var..kim uydurduysa il başkanı havası yeri var..belediye encümeninde çerez rüşvetleri döner fazla her yerde havası olmaz...il en cümenlerin bile havası yok rüşvet haricinde..
  • Bayandan
    19 Şubat 2024 • 13:30
    Sen olmazsan daha iyi olur o koltukta oturmak maluliyet degil ne iş yapıyorum diye bir düşün zira bi b..... yaramiyorsun
  • Mustafa
    19 Şubat 2024 • 14:33
    Birleşmişken kişisel hırslarla bölünürsek sonunda üzülürüz vatandaşın gözünde ikiside aynı fakat teşkilatlar bir olmayı sağlasın
  • Ali
    19 Şubat 2024 • 15:23
    Bolu'da Ak Parti günden güne ivme kaybediyor, Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi olmasa çoğu seçmen yerelde Parti'ye oy vermeyecek hale geldi inanın. Başarısız isimler ve kişiler 20 yıldır partinin içinde çöreklenip kaldılar yaa. İstifa diye bir müessese var, yeri geldiğinde kullanılmalıdır. Saygılarımla.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.