VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BANDAKÇIOĞLU "HİÇBİR SİYASİ PARTİDEN ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

19 Şubat 2024

...........................

AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyeleri listesinde üye adayı olarak ismi geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Belediye Meclis üyesi Hasan Cumhur Bandakçıoğlu, açıklama yaparak aday olmadığını söyledi. Bandakçıoğlu, “Hiçbir siyasi partiden 2024 seçimlerinde herhangi bir adaylığım söz konusu değildir.” dedi. 

Bolu Belediye Meclis Üyeleri listesinde AK Parti’den üye adayı olarak adı geçen CHP Eski Belediye Meclis Üyesi Cumhur Bandakçıolu konuyla ilgili açıklama yaparak aday olmadığını dile getirdi. Bandakçığlu, açıklamasında “Dün akşam, Bolumuzun önde gelen internet haber portalı ‘Bolu Postası’nda çıkan bir haberde ismim AK Parti Belediye Meclis Üyeliği listesinde zikredilmiştir. Hepimizin bildiği gibi Bolu gibi küçük şehirlerde yerel ve genel seçimler öncesinde bazı isimler belirli görevler için uygun görülür ve öne sürülür. Bu isimlerle ilgili de çeşitli haberler paylaşılır. 2019 yılında CHP’den Bolu Belediye Meclis üyesi olarak seçildim. 2023 yılında görevden ayrıldım. Bu süre içerisinde şehre hizmet esasıyla dürüst, ahlaklı, ilkeli, ortak değerlerimize sahip çıkan her siyasi parti üyesi veya sempatizanı belediye meclis üyesi ve belediye çalışanlarıyla BOLU öznesinde saygı ve sevgi çerçevesinde 4 yıl geçirdim.  Özellikle yerel yönetimlerde, ideolojik yaklaşımların şehre bir getirisi olmadığına inanan ve Karl Marx’ın ideoloji tanımını (İdeoloji; gerçeklikle ilişkisi olmayan veya gerçeği manipüle etmeye çalışan düşünceler bütünüdür) kabul eden yerel siyaset anlayışına sahibim. Sahip olduğum dünya görüşümün, empati yeteneğimin çevremde kabul gördüğünü bilmekteyim. Bu kabulün hem siyasi hayatıma hem iş hayatıma pozitif yansımaları olmuştur” ifadelerine yer verdi.  

“HİÇBİR SİYASİ PARTİDEN ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR” 

Hiçbir siyasi partiden adaylığının söz konusu olmadığını dile getiren Bandakçıoğlu; “2024 yerel seçimlerinde aday olan birebir tanıdığım sevdiğim, saydığım ve de güvendiğim birbirinden kıymetli Bolu belediye başkan adaylarının istisnasız her biriyle birlikte çalışmak Bolu için katma değer üretmek ulvi bir vazifedir.  Ancak büyük bir idealle girdiğim 2019 yılındaki yerel siyaset deneyimi bana hayal ettiğim heyecanı yaşatmamış olup bu işin teorisi ve pratiği arasındaki farkı da çok açık ve net göstermiştir. Özellikle, iş ve aile hayatımda içinde bulunduğum yoğun dönem beni oldukça zorlamaktadır. Mevcut önceliklerim adına an itibarıyla hiçbir siyasi partiden 2024 seçimlerinde herhangi bir adaylığım söz konusu değildir. Siyasi partilerin ve başkan adaylarının şahsıma göstermiş oldukları teveccüh bana sadece onur ve gurur verir. Bolumuza gerçek anlamda hizmet verecek herkese siyasi parti ayırt etmeksizin bilgi, birikim ve özellikle de yurtdışında edinmiş olduğum şehir ve yaşam tecrübelerim için kapım her zaman açıktır. Herkese teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Vatandas
    20 Şubat 2024 • 03:32
    Cumhur"un oy kullanıp kullanmayacağından bile şüphe ediyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.