VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DURAK, EMEKLİLERLE BİR ARAYA GELDİ “YAŞLILARIMIZ İÇİN SOSYAL DAYANIŞMA PROGRAMLARI DÜZENLEYECEĞİZ”

18 Şubat 2024

.................................

Emeklilerle bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, projelerinden bahsetti ve yapacakları yaşlılık projesi ile yaşlıların zamanlarını daha verimli ve etkin kullanabilmeleri için çalışmalar yapacaklarını söyledi.  

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmaların sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Kamu Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda emeklilerle bir araya geldi. Durak, emekli vatandaşlara yaşlılık projesini anlattı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Sağlık İl Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılacak olan yaşlı sağlığı izleme programı ile 65 yaş üstü vatandaşların altı ayda bir evlerinde ziyaret edilerek temel sağlık durumlarının gözlemleneceğini söyledi. 

SOSYAL DAYANIŞMA PROGRAMI 

Ayrıca yaşlı vatandaşların zamanını daha verimli ve etkin kullanabilmeleri için sosyal dayanışma programı yapacaklarını belirten Durak “Yaşlılarımız için kültür-sanat kulüpleri, eğitici ve hobi kursları, spor aktivite merkezleri ve gezi etkinlikleri düzenleyeceğiz. Ayrıca yaşlı bakım programları da gerçekleştireceğiz ve bakıma ihtiyaç duyan yaşlılar için ev temizliği, kişisel temizlik, çamaşırlarının yıkanması, kuaför hizmetleri, gerektiğinde kişinin ihtiyacına göre yemek hizmet ve yine ihtiyaç halinde yaşlılarımızın yaşadığı ev ve ortamlarının boya badana işlemlerini de belediye olarak yapacağız. Biz ayırmadan ayrışmadan tüm Bolu’yu kucaklayarak hizmet etmeye geliyoruz. Destek sizden hizmet bizden. O yüzden sizlerden 31 Mart’ta desteklerinizi bekliyoruz” dedi. 

4 yorum yapılmış
  • Vaykivay
    18 Şubat 2024 • 14:42
    Genel başkanın Bahçeli ve millet vekilleriniz emeklilere yapılacak zam ve iyileştirme için meclisteki oylamada red oyu verdi.Akp ile el ele verip Emeklileri sefalete mahkum ettiniz.Utanmadan oy istiyorsunuz.
  • Emekli
    18 Şubat 2024 • 23:47
    Sandığın Kaderi, Emeklinin Mühründe Saklıdır. Ret kararınız sandığa olumsuz yansıyacaktır. Kurt kışı atlatir Amma yediği ayazı UNUTMAZMIŞ.
  • Emekli
    19 Şubat 2024 • 06:22
    Seçimin KADERİ, EMEKLİLERİN Mühründe SAKLIDIR. Vaykivay ın Yorumuna Yüzde yüz katılmamak mümkün değildir. Hayal Satmayın Ekonominin biran önce Düzelmesi gerekir. Emekliler Sefalete mahkum bırakılmamalıdır.
  • Yuksel14
    19 Şubat 2024 • 14:49
    doğru söylüyon vaykivay kardeş..veren emeklilerin belasını versin ozaman...artık bu kadarda mal değildir millet....TL.. dünyanın en değersiz parası yapmak için uğraşıyorlar..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.