VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU SANATSEVERLER TÜRKÜYE DOYDU

17 Şubat 2024

...........................

Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, dün gerçekleştirdikleri Sıra Gecesi -2 Konseri ile sanatseverlere türkü ziyafeti çekti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da türkü söylediği gecede sanatseverler keyifli anlar geçirdi. 

Şef Tahsin Arslan yönetimindeki Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, Yeni Yıl konserinin büyük beğeni görmesi nedeniyle, dün akşam “Sıra Gecesi-2 Türküleri” konseri düzenledi. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayan konsere Bolulu sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.  

Konserde 84 kişiden oluşan kadro, 4 aylık çalışmanın ürünü olan potporiler ile 42 doğu ve güneydoğu türküsünü koro ve solo olarak seslendirdi.  

750 kişilik salonu dolduran Bolulu sanatseverler ise koroya eşlik edip, türkülere doydu. Ayrıca sahnede yapılan sıra gecelerinin olmazsa olmazı çiğköfte mizanseni ile halk oyunları gösterileri de geceye renk kattı. 

Konserde ayrıca, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da bir türkü söyledi. Sanatseverlerin alkışları eşliğinde sahneye çıkıp “Urfa’nın Etrafı” adlı türküyü seslendiren Özcan beğeni aldı. 

Özcan daha sonra Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu’nu kutlayıp, tüm koro üyeleri adına şef Tahsin Arslan’a plaket ve çiçek takdim etti. 

3 yorum yapılmış
  • Aydn
    17 Şubat 2024 • 08:53
    Vatandaş hizmet bekliyor...siz neyin derdindesiniz.Bas baş paraları Leyla'ya
  • HakhukukveAdalet
    17 Şubat 2024 • 14:20
    Show men Tanju küçümsemek değil Bolu ya 5 yılda nelerdir kaybettirdin hangi icraatları yaptın Bolu halkı seni vicdan sahibi insan sandı meğer sen palyaço maskotcu tiyatrocu show men gırgır şamataci ve insanların iradesi aklı ile dalga gecenin teki imissin
  • 1234
    19 Şubat 2024 • 03:30
    Aklıma, Sakın o camide namaz kılmayın, onlar için dua etme, onların cenaze namazını kılma ayeti geliyor. Yazık ben yanılsam keşke
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.