VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜ OCAKLARINA CEVAP CHP KADIN KOLLARINDAN GELDİ “BELEDİYE PERSONELİNİ KİRLİ HESAPLARINIZDAN UZAK TUTUN”

15 Şubat 2024

...............................

Bolu’da, Ülkü Ocakları’nın Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yönelik personelini fişlediği ve zorbalıkla belediyeyi yönettiği ithamlarına cevap CHP Kadın Kolları’ndan geldi. CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Saraç, “Fişleme ve zorbalığa karşı söz söyleyecek en son kişi sizlersiniz” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Saraç, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem’in Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi. Özkalem’in, Başkan Özcan’ın personelini siyasi görüşüne göre fişlediğini ve belediyeyi zorbalık ve zulümle yönettiğine yönelik iddialarına “hayal ürünü” diyen Saraç, “Tarihin her anında zorbalık ve zulmün hangi siyasi yapılar tarafından bu halka yaşatıldığını vatandaşlarımız çok iyi bilmektedir” diye konuştu. 

“BELEDİYE PERSONELİ 15 YIL SONRA İLK DEFA HAK ETTİĞİNİ ALMIŞTIR” 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yönetiminde belediye personelinin hem maddi hem de manevi olarak rahat bir nefes aldığını belirten Saraç, “İttifak ortağınız tarafından 15 yıl boyunca yönetilen Bolu Belediyesi’nin esnafımızın ve muhaliflerin tepesinde sallanan bir kılıç olduğunu vatandaşlarımız unutmadı. Bu zulüm ve zorbalıktan kurtulmak için vatandaşlarımız Tanju Özcan dedi. Duyumlara göre yaptığınız açıklamaları ya rüyanızda görüyorsunuz ya da belediye personelini siyasi malzeme yapmak gibi kirli bir oyunun içindesiniz” ifadelerini kullandı. 

3 yorum yapılmış
  • Vatansever
    15 Şubat 2024 • 14:14
    Şiddet ile iç içe geçmiş bir yapının Tanju başkana söyleyecek sözü asla olamaz.
  • AdemKocaba
    15 Şubat 2024 • 15:45
    Eyyy chpkk biz sizin cemaziyel evvelşnizi biliriz, her türlü zorbalık, fişleme ve zülüm sizin en baş ikna yeteneğiniz. Başörtülü kızlarımza kudduğunuz ikna odaları, atalarımza yaptığınız şapka zorbalığı, dinden diyanetten uzak hallariniz...saymakla bitmez. Sizi gidi katil terörist seviciler..
  • PAT
    16 Şubat 2024 • 02:24
    Megri megri diye teröristleri topraklarımıza sokan paçavra bayraklarını da CHP yaptırdı galiba
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.